Спортивне харчування
|
|
Vadims | Повідомлення # 16 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мені здається, що зараз багато підробок, потрібно бути акуратнішим під час вибору.
|
|
| |
Онігірі | Повідомлення # 17 |
Рядовий
| Цитата Lowtrade ( ) Сир, сирі яйця, хліб - ось те, що потрібно для генерації м'язової тканини без всяких там стероїдів. Ось це резонне зауваження! Є ціла дієта білкова (щоправда, вона дико незвична спочатку - все варене). Ну а взагалі організм не зовсім тупий, він мільйони років еволюції пройшов і сам просить продуктів, де є необхідні речовини. Ось солодкого хочеться тільки тому, що там вуглеводів багато і це найшвидший спосіб вгамувати голод (так, твоя мама мала рацію, коли говорила "не перебивай апетит" )
|
|
| |
Victor070 | Повідомлення # 18 |
Підполковник
| Сир, молоко
|
|
| |
Іванов_ | Повідомлення # 19 |
Лейтенант
| спасибі велике за корисні ресурси
|
|
| |
Wander | Повідомлення # 20 |
Рядовий
| Ще рекомендую придивитися до магазину спортивноепитание.in.ua Відмінний магаз по співвідношення ціна/якість, постійно у них замовляю спортивне харчування. Задоволений якістю, не бачу сенсу переплачувати в інших магазинах. Ось замовляв амінки на спортивне харчування в інших ціни вищі. Отримую приємні знижки як постійний клієнт. Рекомендую!
|
|
| |
Tomass1 | Повідомлення # 21 |
Рядовий
| Я хоч і займаюся спортом, але спортивне харчування не пив
|
|
| |
Gennadi | Повідомлення # 22 |
Рядовий
| Я хімію не вітаю, але ось вітаміни Біотех вживаю. Мені подобається їхній ефект, та й для здоров'я корисно. Енергії на тренуваннях справді більше. Зазвичай замовляю тут, одразу кілька банок, щоб не переплачувати за доставку.
|
|
| |
Жуков | Повідомлення # 23 |
Рядовий
| Спортивне харчування необхідне тільки тому, хто інтенсивно тренується.
|
|
| |
Gennadi | Повідомлення # 24 |
Рядовий
| Я хімію не вітаю, але ось вітаміни Біотех вживаю. Мені подобається їхній ефект, та й для здоров'я корисно. Енергії на тренуваннях справді більше. Зазвичай замовляю в ironaddict , одразу кілька банок, щоб не переплачувати за доставку.
|
|
| |
Vitalik27 | Повідомлення # 25 |
Рядовий
| Приймаючи спортивне харчування, треба приготуватися до того, що незабаром може серце почати барахлити.
|
|
| |
Lenivetssergey | Повідомлення # 26 |
Рядовий
| А я не довіряю жодним добавкам і хімії. Надаю перевагу вживанню лише натуральних продуктів. Щоб набрати масу, їв більше м'яса, сиру, каші. Часто змішував усе блендером.
|
|
| |
Grubijan | Повідомлення # 27 |
Рядовий
| За молодості протеїн використовував для набору м'язової маси. А зараз тільки ПП - збалансоване харчування.
|
|
| |
Kashpo | Повідомлення # 28 |
Рядовий
| Краще вже приймати водорозчинний Аквавіт Д3, спортсменам це просто необхідно, для суглобів і кісткових тканин. А ті, хто худне, так тим більше.
|
|
| |
StanSmith | Повідомлення # 29 |
Рядовий
| Де купити Lcanritine? Хто підкаже?
|
|
| |
Quncie | Повідомлення # 30 |
Рядовий
| Цитата StanSmith ( ) Де купити Lcanritine? Хто підкаже? Жирок вирішив поганяти, я колись купував жироспалювач на розетці, там доволі непоганий вибір та й ціни, як для мене, чудові!
|
|
| |