Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Спортивне харчування
Nerezenko Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Інтернет-магазин спортивного харчування IronBody.
Спортивні товари за низькими цінами: Протеїни, Гейнери, Креатини, ВСАА,
Амінокислоти, Вітаміни та Мінерали і тд.
Товар поповнюється щодня. Дуже низькі ціни. Якщо цікавить, заходь на
сайт і замовляй:).

Lowtrade Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Сир, сирі яйця, хліб - ось те, що потрібно для генерації м'язової тканини без всяких там стероїдів.

Barbaris Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Цитата Lowtrade ()
Сир, сирі яйця, хліб - ось те, що потрібно для генерації м'язової тканини без всяких там стероїдів.
згоден і ніяких сумішей із магазину

ВікторПонам Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Приймаючи спортивне харчування, треба приготуватися до того, що незабаром може серце почати барахлити.

Фонтан Повідомлення # 5
одеський форум
Майор
Не розумію, на фіга люди жеруть усіляку хімію - натурпродуктів же у нас повно.

dasas Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Купив тиждень тому креатин UN CREATINE POWDER
Раніше ніколи не приймав креатин, тому в принципі знав про нього тільки з літератури та відгуків знайомих. До прийому креатину вага була 80 кг, жим лежачи п'ятим підходом робив 100 кг. Після тижня прийому сотку тиснув на п'ять разів. Помітно додалося сили. Набрав уже 3 кг. Як на мене, ефект є.

Тимохіна Повідомлення # 7
одеський форум
Лейтенант
Тільки потім серце сідає після таких препаратів миттєво.

yelmat Повідомлення # 8
одеський форум
Підполковник
Якщо ви спортсмен і постійно приймаєте спортпіт для набору маси, то згоден, що сердечко можна підказати. А якщо для себе, то ви довго не будете приймати спортпіт і для вас це не матиме жодної шкоди. Я купую до речі спортпіт, найадекватніші ціни на оригінальні та фірмові продукти.

Bonya Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
Довго займаюся спортом і ходжу до спортзалу, але результати мене не задовольняли, вирішив прислухатися до поради та придбати собі високоякісний протеїн і одразу почав помічати результати.

BoryaAndreev Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Я пробував спортивне харчування, якось не пішло воно у мене (Не знаю, з чим пов'язано.

Zabavnaya Повідомлення # 11
одеський форум
Лейтенант
у мене чоловік на ньому вже майже півроку. і мені добре, а головне йому підходить)))

Віталік88 Повідомлення # 12
одеський форум
Сержант
Я до нового року вирішив сісти на спорт піт, щоб скинути вагу і накачатися. Купив собі цілий кілограм гейнера, шейкер щоб його готувати і на тренування не ходжу без протеїнових батончиків. Усе це замовив на одному інтернет-сайті з доставкою додому. Десь тиждень звикав до смаку, дуже специфічний, з горем навпіл приївся. Сиджу на ньому вже майже два місяці і розумію, що цього дуже мало, тому що результат тільки почав проявлятися, і то в комплексі з тренуваннями. На амінокислоти поки не хочу сідати.

Vladlen93 Повідомлення # 13
одеський форум
Підполковник
Дякую за інфу!

Slemiosse Повідомлення # 14
одеський форум
Рядовий
Цитата Віталік88 ()
Я до нового року вирішив сісти на спорт піт, щоб скинути вагу і накачатися. Купив собі цілий кілограм гейнера, шейкер щоб його готувати і на тренування не ходжу без протеїнових батончиків. Усе це замовив на одному інтернет-сайті з доставкою додому. Десь тиждень звикав до смаку, дуже специфічний, з горем навпіл приївся. Сиджу на ньому вже майже два місяці і розумію, що цього дуже мало, тому що результат тільки почав проявлятися, і то в комплексі з тренуваннями. На амінокислоти поки не хочу сідати.
Привіт! Багато чого залежить від виробника спорт харчу, можливо тобі попався не зовсім якісний! Я чесно не особливо розумію навіщо купувати гейнер, це ж вуглеводи. Просто їх набагато легше отримати ніж білок, а приготувати гейнер простіше простого. Я замовив чудовий протеїн bio-fresh за будь-що чудова якість, так як мої друзі спортсмени затарюються тільки тут. Ціна і якість кращі в Україні, рекомендую!

KuzkinaMat Повідомлення # 15
одеський форум
Рядовий
Підкажіть ефективний жироспалювач будь ласка

• Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »