Спортивне харчування
|
|
Nerezenko | Повідомлення # 1 |
 Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Інтернет-магазин спортивного харчування IronBody. Спортивні товари за низькими цінами: Протеїни, Гейнери, Креатини, ВСАА, Амінокислоти, Вітаміни та Мінерали і тд. Товар поповнюється щодня. Дуже низькі ціни. Якщо цікавить, заходь на сайт і замовляй:).
|
|
| |
Barbaris | Повідомлення # 2 |
 Рядовий
| Цитата Lowtrade (  ) Сир, сирі яйця, хліб - ось те, що потрібно для генерації м'язової тканини без всяких там стероїдів. згоден і ніяких сумішей із магазину
|
|
| |
Slemiosse | Повідомлення # 3 |
 Рядовий
| Цитата Віталік88 (  ) Я до нового року вирішив сісти на спорт піт, щоб скинути вагу і накачатися. Купив собі цілий кілограм гейнера, шейкер щоб його готувати і на тренування не ходжу без протеїнових батончиків. Усе це замовив на одному інтернет-сайті з доставкою додому. Десь тиждень звикав до смаку, дуже специфічний, з горем навпіл приївся. Сиджу на ньому вже майже два місяці і розумію, що цього дуже мало, тому що результат тільки почав проявлятися, і то в комплексі з тренуваннями. На амінокислоти поки не хочу сідати. Привіт! Багато чого залежить від виробника спорт харчу, можливо тобі попався не зовсім якісний! Я чесно не особливо розумію навіщо купувати гейнер, це ж вуглеводи. Просто їх набагато легше отримати ніж білок, а приготувати гейнер простіше простого. Я замовив чудовий протеїн bio-fresh за будь-що чудова якість, так як мої друзі спортсмени затарюються тільки тут. Ціна і якість кращі в Україні, рекомендую!
|
|
| |
Онігірі | Повідомлення # 4 |
 Рядовий
| Цитата Lowtrade (  ) Сир, сирі яйця, хліб - ось те, що потрібно для генерації м'язової тканини без всяких там стероїдів. Ось це резонне зауваження! Є ціла дієта білкова (щоправда, вона дико незвична спочатку - все варене). Ну а взагалі організм не зовсім тупий, він мільйони років еволюції пройшов і сам просить продуктів, де є необхідні речовини. Ось солодкого хочеться тільки тому, що там вуглеводів багато і це найшвидший спосіб вгамувати голод (так, твоя мама мала рацію, коли говорила "не перебивай апетит" )
|
|
| |
Quncie | Повідомлення # 5 |
 Рядовий
| Цитата StanSmith (  ) Де купити Lcanritine? Хто підкаже? Жирок вирішив поганяти, я колись купував жироспалювач на розетці, там доволі непоганий вибір та й ціни, як для мене, чудові!
|
|
| |
Ssermile | Повідомлення # 6 |
 Рядовий
| Цитата Чилім (  ) Я коли тільки починав ходити в зал, то починав зі спортивного харчування, а потім перейшов на стероїди, тому що від них ефект набагато більший. Подобається вибір на цьому сайті steroid-farma. є різні препарати на різні запити, а головне - за чудовими цінами. Вам що своє здоров'я не важливе?! Ви ж його угробите швидко! Я б радив кидати цю справу і перейти на натуральне харчування! Я, наприклад, готую в пароварці з чашею для рису не тільки рис, м'ясо, овочі тощо. Вітамінів і мінералів багато і все натуральне! У спорті почуваюся чудово!
|
|
| |