Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де купити чоловічі труси Tommy Hilfiger?
Михайло74 Повідомлення # 1
одеський форум
Майор
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хто знає в якому інтернет-магазині можна купити нові труси марки Tommy Hilfiger? Бажано чорного кольору або сірого кольору, але в жодному разі не червоні, бо мені цей колір не подобається.

Sifolin Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Уперше чую про таку марку трусів, ви вже напевно купували такі, якщо так, тоді поділіться вашим враженням про них. Чи практичні вони, зручні в носінні, і які вони бувають, мені більше подобаються шортами.

Трынделкин Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
cool

Михайло74 Повідомлення # 4
одеський форум
Майор
Цитата Sifolin ()
Уперше чую про таку марку трусів, ви вже напевно купували такі, якщо так, тоді поділіться вашим враженням про них. Чи практичні вони, зручні в носінні, і які вони бувають, мені більше подобаються шортами.
Я не брав таких трусів ще, це мені порадила моя сестра. Але де купити їх вона не знає, бо купувала їх давно в магазині, якого вже немає. А я навпаки шортами не люблю, у них сильно пітнію.

Трынделкин Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Цитата Михайло74 ()
Хто знає в якому інтернет-магазині можна купити нові труси марки Tommy Hilfiger? Бажано чорного кольору або сірого кольору, але в жодному разі не червоні, бо мені цей колір не подобається.
Люблю якісний і зручний одяг, у цьому плані я дуже перебірливий. Труси річ у гардеробі начебто не першої важливості, але водночас без них нікуди! Ось уже місяці два ношу труси Tommy Hilfiger, які мені купила дружина в інтернет-магазині Розетка. Вони дуже класні та м'які. Виглядають дуже класно через їхню модну гумку з написом Tommy Hilfiger. Це вже тренд модний напрямок. Деякі спеціально ці резинки піднімають вище джинс. Приємно одягати і носити ці труси.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: