Провидиця Люція Одеса відгуки
|
|
5Мила5 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Провидиця Люція Одеса відгуки
У мене з'явилися проблеми у фінансовій сфері, думаю, це якийсь зовнішній вплив. Підкажіть до кого мені можна звернутися по допомогу.
|
|
| |
torri | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата 5Мила5 ( ) Провидиця Люція Одеса відгукиУ мене з'явилися проблеми у фінансовій сфері, думаю, це якийсь зовнішній вплив. Підкажіть до кого мені можна звернутися по допомогу. У мене, напевно як і в багатьох буває в житті, йшла чорна смуга - нічого не клеїлося в особистому житті й не виходило. Моя колега порадила проконсультуватися в Люції, довго думала, сумнівалася, але потім наважилася і не пошкодувала. Вона дійсно допомогла мені у вирішенні моїх проблем. Дуже їй вдячна і вам рекомендую!
|
|
| |
Karollina | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата torri ( ) У мене, напевно як і в багатьох буває в житті, йшла чорна смуга - нічого не клеїлося в особистому житті й не виходило. Моя колега порадила проконсультуватися в Люції, довго думала, сумнівалася, але потім наважилася і не пошкодувала. Вона дійсно допомогла мені у вирішенні моїх проблем. Дуже їй вдячна і вам рекомендую! Я хотіла просити допомоги у Люції, але вона сказала, що я сама можу впоратися з усім тим, що сталося і як склалося, якщо дослухаюся до її порад, і вона виявилася права. Я сама змогла все налагодити і відновити те, що мені було так дорого.
|
|
| |
Stella73 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Цитата Karollina ( ) Я хотіла просити допомоги у Люції, але вона сказала, що я сама можу впоратися з усім тим, що сталося і як склалося, якщо дослухаюся до її порад, і вона виявилася права. Я сама змогла все налагодити і відновити те, що мені було так дорого. Була проблема з чоловіком, все було добре, почалися сварки, скандали без причини... не могли не поговорити нормально, не вирішити проблему через сварки. Усе зайшло в глухий кут і почало все йти до розлучення, бо жити так це була каторга для обох. Мені моя сестра підказала звернутися до Люції, я так і зробила, не довго думаючи, зателефонувала і записалася до неї, вона вичитала нас молитвами і підказала, що мені потрібно робити. У нас усе налагодилося, на розлучення не подали, сварки пішли, скандали припинилися, можу сміливо рекомендувати!
|
|
| |
Наталя25 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Stella73 ( ) Була проблема з чоловіком, все було добре, почалися сварки, скандали без причини... не могли не поговорити нормально, не вирішити проблему через сварки. Усе зайшло в глухий кут і почало все йти до розлучення, бо жити так це була каторга для обох. Мені моя сестра підказала звернутися до Люції, я так і зробила, не довго думаючи, зателефонувала і записалася до неї, вона вичитала нас молитвами і підказала, що мені потрібно робити. У нас усе налагодилося, на розлучення не подали, сварки пішли, скандали припинилися, можу сміливо рекомендувати! Мені не вдавалося продати квартиру. Усі покупці з жахом дивилися на мою квартиру і йшли в страху. Як виявилося, у моїй квартирі були парфуми і ця прекрасна жінка змогла мені допомогти. Сказала, що зробити, щоб їх там більше не було. Я виконала вказівки і вже за два тижні я змогла знайти покупців.
|
|
| |
Іванка66 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| За останній рік у моєму житті сталося дуже багато неприємних ситуацій, про які не хочу згадувати. Я була у важкій депресії, втратила роботу, багато хворіла, не могла нормально їсти і спати. Я стала багато думати про те, чому зі мною все це відбувається. Виникла спонтанна думка про псування. Є в моєму житті зла й заздрісна людина. На прийомі мої побоювання підтвердилися. Не знаю, диво це чи збіг, але після походу до екстрасенса життя стало налагоджуватися, а погана людина стала обходити мене стороною.
|
|
| |
barbaba2 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Іванка66 ( ) За останній рік у моєму житті сталося дуже багато неприємних ситуацій, про які не хочу згадувати. Я була у важкій депресії, втратила роботу, багато хворіла, не могла нормально їсти і спати. Я стала багато думати про те, чому зі мною все це відбувається. Виникла спонтанна думка про псування. Є в моєму житті зла й заздрісна людина. На прийомі мої побоювання підтвердилися. Не знаю, диво це чи збіг, але після походу до екстрасенса життя стало налагоджуватися, а погана людина стала обходити мене стороною. Свого часу мені порадили Люцію. Я звернулася до неї по допомогу. Бо моє життя різко стало складатися з невдач. Ось за щоб я не взялася, все не виходило. Через певний час моїх невдач стало в рази два менше, Результатом задоволена.
|
|
| |
МарьяNа | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Цитата barbaba2 ( ) Свого часу мені порадили Люцію. Я звернулася до неї по допомогу. Бо моє життя різко стало складатися з невдач. Ось за щоб я не взялася, все не виходило. Через певний час моїх невдач стало в рази два менше, Результатом задоволена. Для мене найкраща це Люція. Кілька разів я відвідувала її в різні періоди і вона завжди була права.
|
|
| |
Юllia | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Цитата МарьяNа ( ) Для мене найкраща це Люція. Кілька разів я відвідувала її в різні періоди і вона завжди була права. Практично все відбувалося саме так, як і Люція казала, за винятком тих випадків, коли я нехтувала її порадами.
|
|
| |
galla44 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Підкажіть як можна звернутися по допомогу до Люції?
|
|
| |
Іванка66 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Цитата galla44 ( ) Підкажіть як можна звернутися по допомогу до Люції? Люція приймає дистанційно за телефоном 095-093-78-20, також можете зв'язатися через вайбер, ватсап і телеграм.
|
|
| |
YAROSLAVA | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Люція дає такий позитив і допомогу, просто супер. Всім рекомендую, у кого є проблеми!
|
|
| |