Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Екстрасенс Люція Одеса відгуки
LepsGregor Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Екстрасенс Люція Одеса відгуки

У мене чоловік сильно п'є, знайома порадила звернутися до екстрасенса, який зможе молитвами вичитати його від зеленого змія. Підкажіть мені такого фахівця.

AnNna Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Цитата LepsGregor ()
У мене чоловік сильно п'є, знайома порадила звернутися до екстрасенса, який зможе молитвами вичитати його від зеленого змія. Підкажіть мені такого фахівця.
Зверніться до Люції, вона в моєї знайомої молитвами вичитала чоловіка, тепер на алкоголь дивитися не може.

Надія82 Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Цитата AnNna ()
Зверніться до Люції, вона в моєї знайомої молитвами вичитала чоловіка, тепер на алкоголь дивитися не може.
Я довгий час хворіла, лікарі лікували мене від дерматиту протягом п'яти місяців, але результатів не було жодних. Лікарі тільки розводили руками. І моя колега мені підказала, що краще звернутися до Люції, вона вичитує молитвами. Випадок мій був дуже запущений, але вона одразу взялася за мене і вчасно допомогла. Якщо вам потрібна допомога, звертайтеся до неї.

Сніжана45 Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Цитата Надія82 ()
Я довгий час хворіла, лікарі лікували мене від дерматиту протягом п'яти місяців, але результатів не було жодних. Лікарі тільки розводили руками. І моя колега мені підказала, що краще звернутися до Люції, вона вичитує молитвами. Випадок мій був дуже запущений, але вона одразу взялася за мене і вчасно допомогла. Якщо вам потрібна допомога, звертайтеся до неї.
Я теж вирішила свою життєву проблему, завдяки Люції. Я довго не могла знайти свою другу половинку. І начебто знайомляться, і начебто подобаємося одне одному, а потім він кудись зникав... і так щоразу. Я була в розпачі. Подруга моєї мами порадила Люцію, вона сама до неї зверталася. І ось результат. Я заміжня!

ReNaTa Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Цитата Сніжана45 ()
Я теж вирішила свою життєву проблему, завдяки Люції. Я довго не могла знайти свою другу половинку. І начебто знайомляться, і начебто подобаємося одне одному, а потім він кудись зникав... і так щоразу. Я була в розпачі. Подруга моєї мами порадила Люцію, вона сама до неї зверталася. І ось результат. Я заміжня!
Люція найкраща! Завдяки її роботі, нам вдалося зберегти стосунки з чоловіком!

Alexxandra Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Цитата ReNaTa ()
Люція найкраща! Завдяки її роботі, нам вдалося зберегти стосунки з чоловіком!
Хочу порадити Люцію, приймає правда на відстані, вона єдина, хто зміг допомогти мені вирішити мої сімейні проблеми і повернутися до нормального життя. Хоч і раніше я в це в усе не вірила. Дуже рекомендую!

lubovvv Повідомлення # 7
одеський форум
Майор
Цитата Alexxandra ()
Хочу порадити Люцію, приймає правда на відстані, вона єдина, хто зміг допомогти мені вирішити мої сімейні проблеми і повернутися до нормального життя. Хоч і раніше я в це в усе не вірила. Дуже рекомендую!
Люція просто знахідка. Вона допомогла мені налагодити моє життя, тільки завдяки їй я знову відчула себе щасливою!

masha72 Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Цитата lubovvv ()
Люція просто знахідка. Вона допомогла мені налагодити моє життя, тільки завдяки їй я знову відчула себе щасливою!
Я шукала допомогу в бізнесі. Люція допомогла мені налагодити мої справи і вивести бізнес на зовсім інший рівень.

3Дарья3 Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Цитата masha72 ()
Я шукала допомогу в бізнесі. Люція допомогла мені налагодити мої справи і вивести бізнес на зовсім інший рівень.
Люція щиро перейнялася моєю проблемою і постаралася мені все доступно пояснити і допомогти реальними порадами. Рекомендую!

GalinaNik Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Підкажіть як я можу відвідати Люцію?

lubovvv Повідомлення # 11
одеський форум
Майор
Людія у зв'язку з коронавірусом приймає зараз віддалено, зв'язатися з нею можете за номером телефону: 0950937820 вайбер, вапсат, телеграм.

QuinnAnna Повідомлення # 12
одеський форум
Лейтенант
У житті все було погано, м'яко кажучи, під три чорти котилося.  Поки не звернулася до Люції, вона реально вирішила всі мої проблеми і дала потрібні поради!

vera0000 Повідомлення # 13
одеський форум
Рядовий
Не буду довго і старанно розписувати мої емоції і слова подяки, просто хочу порадити хорошого майстра і помічника - людям таким самим, як і була я - тим, кому потрібна допомога. Звернулася до Люції і залишилася дуже задоволена. Справді професіонал!!! Пояснила, що і чому в мене відбувається в житті, що з цим можна зробити і допомогла це виправити - за що дуже їй вдячна.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: