Екстрасенс Люція Одеса відгуки
|
|
LepsGregor | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Екстрасенс Люція Одеса відгуки
У мене чоловік сильно п'є, знайома порадила звернутися до екстрасенса, який зможе молитвами вичитати його від зеленого змія. Підкажіть мені такого фахівця.
|
|
| |
AnNna | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Цитата LepsGregor ( ) У мене чоловік сильно п'є, знайома порадила звернутися до екстрасенса, який зможе молитвами вичитати його від зеленого змія. Підкажіть мені такого фахівця. Зверніться до Люції, вона в моєї знайомої молитвами вичитала чоловіка, тепер на алкоголь дивитися не може.
|
|
| |
Надія82 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Цитата AnNna ( ) Зверніться до Люції, вона в моєї знайомої молитвами вичитала чоловіка, тепер на алкоголь дивитися не може. Я довгий час хворіла, лікарі лікували мене від дерматиту протягом п'яти місяців, але результатів не було жодних. Лікарі тільки розводили руками. І моя колега мені підказала, що краще звернутися до Люції, вона вичитує молитвами. Випадок мій був дуже запущений, але вона одразу взялася за мене і вчасно допомогла. Якщо вам потрібна допомога, звертайтеся до неї.
|
|
| |
Сніжана45 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Надія82 ( ) Я довгий час хворіла, лікарі лікували мене від дерматиту протягом п'яти місяців, але результатів не було жодних. Лікарі тільки розводили руками. І моя колега мені підказала, що краще звернутися до Люції, вона вичитує молитвами. Випадок мій був дуже запущений, але вона одразу взялася за мене і вчасно допомогла. Якщо вам потрібна допомога, звертайтеся до неї. Я теж вирішила свою життєву проблему, завдяки Люції. Я довго не могла знайти свою другу половинку. І начебто знайомляться, і начебто подобаємося одне одному, а потім він кудись зникав... і так щоразу. Я була в розпачі. Подруга моєї мами порадила Люцію, вона сама до неї зверталася. І ось результат. Я заміжня!
|
|
| |
ReNaTa | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Сніжана45 ( ) Я теж вирішила свою життєву проблему, завдяки Люції. Я довго не могла знайти свою другу половинку. І начебто знайомляться, і начебто подобаємося одне одному, а потім він кудись зникав... і так щоразу. Я була в розпачі. Подруга моєї мами порадила Люцію, вона сама до неї зверталася. І ось результат. Я заміжня! Люція найкраща! Завдяки її роботі, нам вдалося зберегти стосунки з чоловіком!
|
|
| |
Alexxandra | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Цитата ReNaTa ( ) Люція найкраща! Завдяки її роботі, нам вдалося зберегти стосунки з чоловіком! Хочу порадити Люцію, приймає правда на відстані, вона єдина, хто зміг допомогти мені вирішити мої сімейні проблеми і повернутися до нормального життя. Хоч і раніше я в це в усе не вірила. Дуже рекомендую!
|
|
| |
lubovvv | Повідомлення # 7 |
Майор
| Цитата Alexxandra ( ) Хочу порадити Люцію, приймає правда на відстані, вона єдина, хто зміг допомогти мені вирішити мої сімейні проблеми і повернутися до нормального життя. Хоч і раніше я в це в усе не вірила. Дуже рекомендую! Люція просто знахідка. Вона допомогла мені налагодити моє життя, тільки завдяки їй я знову відчула себе щасливою!
|
|
| |
masha72 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата lubovvv ( ) Люція просто знахідка. Вона допомогла мені налагодити моє життя, тільки завдяки їй я знову відчула себе щасливою! Я шукала допомогу в бізнесі. Люція допомогла мені налагодити мої справи і вивести бізнес на зовсім інший рівень.
|
|
| |
3Дарья3 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата masha72 ( ) Я шукала допомогу в бізнесі. Люція допомогла мені налагодити мої справи і вивести бізнес на зовсім інший рівень. Люція щиро перейнялася моєю проблемою і постаралася мені все доступно пояснити і допомогти реальними порадами. Рекомендую!
|
|
| |
GalinaNik | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть як я можу відвідати Люцію?
|
|
| |
lubovvv | Повідомлення # 11 |
Майор
| Людія у зв'язку з коронавірусом приймає зараз віддалено, зв'язатися з нею можете за номером телефону: 0950937820 вайбер, вапсат, телеграм.
|
|
| |
QuinnAnna | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| У житті все було погано, м'яко кажучи, під три чорти котилося. Поки не звернулася до Люції, вона реально вирішила всі мої проблеми і дала потрібні поради!
|
|
| |
vera0000 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Не буду довго і старанно розписувати мої емоції і слова подяки, просто хочу порадити хорошого майстра і помічника - людям таким самим, як і була я - тим, кому потрібна допомога. Звернулася до Люції і залишилася дуже задоволена. Справді професіонал!!! Пояснила, що і чому в мене відбувається в житті, що з цим можна зробити і допомогла це виправити - за що дуже їй вдячна.
|
|
| |