Хіромант Одеса відгуки
|
|
Викусся | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хіромант Одеса відгуки
Хто може підказати адресу професійного хіроманта в м. Одесі?
|
|
| |
КсеніяЯ | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Цитата Викусся ( ) Хіромант Одеса відгукиХто може підказати адресу професійного хіроманта в м. Одесі? Раджу звернутися до Люції, добре вміє читати за лініями рук і дає слушні поради.
|
|
| |
Генрієтта | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата КсеніяЯ ( ) Раджу звернутися до Люції, добре вміє читати за лініями рук і дає слушні поради. Я вперше зверталася до фахівця зі сфери хіромантії. Спілкування з Люцією було не тільки дуже цікавим і цікавим, а й допомогло мені прийняти правильне рішення в непростій життєвій ситуації.
|
|
| |
Машуня | Повідомлення # 4 |
Майор
| Цитата Генрієтта ( ) Я вперше зверталася до фахівця зі сфери хіромантії. Спілкування з Люцією було не тільки дуже цікавим і цікавим, а й допомогло мені прийняти правильне рішення в непростій життєвій ситуації. Відвідала Люцію заради цікавості, особливо не вірячи в хіромантію. Але те, що вона розповіла про мене, вкрай здивувало. Вона справді вміє передбачати по руці. Ще вона розповіла про мої нерозкриті здібності і в якій сфері мені краще працювати.
|
|
| |
Гіта | Повідомлення # 5 |
Майор
| Цитата Машуня ( ) Відвідала Люцію заради цікавості, особливо не вірячи в хіромантію. Але те, що вона розповіла про мене, вкрай здивувало. Вона справді вміє передбачати по руці. Ще вона розповіла про мої нерозкриті здібності і в якій сфері мені краще працювати. Я, як і багато хто, напевно, не вірила у всілякі екзотеричні штучки, поки, як то кажуть, життя не змусило. Якраз у цей період у моєму житті йшла чорна смуга. Завдяки Люції, я змогла все розставити по поличках і навести лад у своєму житті.
|
|
| |
Еллі | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Цитата Гіта ( ) Я, як і багато хто, напевно, не вірила у всілякі екзотеричні штучки, поки, як то кажуть, життя не змусило. Якраз у цей період у моєму житті йшла чорна смуга. Завдяки Люції, я змогла все розставити по поличках і навести лад у своєму житті. Відмінний фахівець, нещодавно звернулася до неї за порадою. У хіромантії розбирається дуже добре, уважно оглянула всі лінії і дала свої рекомендації, що в результаті мені дуже допомогло вийти зі складної життєвої ситуації.
|
|
| |
Ніла | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Як можна зв'язатися з Люцією?
|
|
| |
КсеніяЯ | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Цитата Ніла ( ) Як можна зв'язатися з Люцією? Пишіть їй за номером телефону 095-093-78-20 (вайбер, телеграм, ватсап). У зв'язку з епідемією приймає тільки онлайн.
|
|
| |
ДіанаК | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Цитата КсеніяЯ ( ) Пишіть їй за номером телефону 095-093-78-20 (вайбер, телеграм, ватсап). У зв'язку з епідемією приймає тільки онлайн. Як проходить сама консультація?
|
|
| |
Анжела38 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Цитата ДіанаК ( ) Як проходить сама консультація? Висилаєте Люції фото хорошої якості обох рук і ставите запитання, які вас цікавлять. Люція робить аналіз, зв'язується з вами і відповідає на всі ваші запитання.
|
|
| |
Яка | Повідомлення # 11 |
Майор
| Цитата Анжела38 ( ) Висилаєте Люції фото хорошої якості обох рук і ставите запитання, які вас цікавлять. Люція робить аналіз, зв'язується з вами і відповідає на всі ваші запитання. Настійно рекомендую, допомогла вибрати напрямок у житті!
|
|
| |
Анжела38 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Відвідала Люцію заради цікавості, особливо не вірячи в хіромантію. Але те, що вона розповіла про мене, вкрай здивувало. Вона справді вміє передбачати по руці. Ще вона розповіла про мої нерозкриті здібності і в якій сфері мені краще працювати.
|
|
| |