Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хіромант Одеса відгуки
Викусся Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хіромант Одеса відгуки

Хто може підказати адресу професійного хіроманта в м. Одесі?

КсеніяЯ Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Цитата Викусся ()
Хіромант Одеса відгукиХто може підказати адресу професійного хіроманта в м. Одесі?
Раджу звернутися до Люції, добре вміє читати за лініями рук і дає слушні поради.

Генрієтта Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Цитата КсеніяЯ ()
Раджу звернутися до Люції, добре вміє читати за лініями рук і дає слушні поради.
Я вперше зверталася до фахівця зі сфери хіромантії. Спілкування з Люцією було не тільки дуже цікавим і цікавим, а й допомогло мені прийняти правильне рішення в непростій життєвій ситуації.

Машуня Повідомлення # 4
одеський форум
Майор
Цитата Генрієтта ()
Я вперше зверталася до фахівця зі сфери хіромантії. Спілкування з Люцією було не тільки дуже цікавим і цікавим, а й допомогло мені прийняти правильне рішення в непростій життєвій ситуації.
Відвідала Люцію заради цікавості, особливо не вірячи в хіромантію. Але те, що вона розповіла про мене, вкрай здивувало.  Вона справді вміє передбачати по руці. Ще вона розповіла про мої нерозкриті здібності і в якій сфері мені краще працювати.

Гіта Повідомлення # 5
одеський форум
Майор
Цитата Машуня ()
Відвідала Люцію заради цікавості, особливо не вірячи в хіромантію. Але те, що вона розповіла про мене, вкрай здивувало.  Вона справді вміє передбачати по руці. Ще вона розповіла про мої нерозкриті здібності і в якій сфері мені краще працювати.
Я, як і багато хто, напевно, не вірила у всілякі екзотеричні штучки, поки, як то кажуть, життя не змусило. Якраз у цей період у моєму житті йшла чорна смуга. Завдяки Люції, я змогла все розставити по поличках і навести лад у своєму житті.

Еллі Повідомлення # 6
одеський форум
Лейтенант
Цитата Гіта ()
Я, як і багато хто, напевно, не вірила у всілякі екзотеричні штучки, поки, як то кажуть, життя не змусило. Якраз у цей період у моєму житті йшла чорна смуга. Завдяки Люції, я змогла все розставити по поличках і навести лад у своєму житті.
Відмінний фахівець, нещодавно звернулася до неї за порадою. У хіромантії розбирається дуже добре, уважно оглянула всі лінії і дала свої рекомендації, що в результаті мені дуже допомогло вийти зі складної життєвої ситуації.

Ніла Повідомлення # 7
одеський форум
Лейтенант
Як можна зв'язатися з Люцією?

КсеніяЯ Повідомлення # 8
одеський форум
Лейтенант
Цитата Ніла ()
Як можна зв'язатися з Люцією?
Пишіть їй за номером телефону 095-093-78-20 (вайбер, телеграм, ватсап). У зв'язку з епідемією приймає тільки онлайн.

ДіанаК Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
Цитата КсеніяЯ ()
Пишіть їй за номером телефону 095-093-78-20 (вайбер, телеграм, ватсап). У зв'язку з епідемією приймає тільки онлайн.
Як проходить сама консультація?

Анжела38 Повідомлення # 10
одеський форум
Сержант
Цитата ДіанаК ()
Як проходить сама консультація?
Висилаєте Люції фото хорошої якості обох рук і ставите запитання, які вас цікавлять. Люція робить аналіз, зв'язується з вами і відповідає на всі ваші запитання.

Яка Повідомлення # 11
одеський форум
Майор
Цитата Анжела38 ()
Висилаєте Люції фото хорошої якості обох рук і ставите запитання, які вас цікавлять. Люція робить аналіз, зв'язується з вами і відповідає на всі ваші запитання.
Настійно рекомендую, допомогла вибрати напрямок у житті!

Анжела38 Повідомлення # 12
одеський форум
Сержант

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: