Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хіромант Одеса центр
Бекка Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хіромант Одеса центр

Розглядаючи свої долоні, пам'ятаю, що в дитинстві були обидві лінії життя довгі, а тепер дивлюся, одна переривається посередині - от цікаво стало, що б це означало? До кого можна звернутися щоб прояснити цю ситуацію?

Max_6 Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Цитата Бекка ()
Хіромант Одеса центрРозглядаючи свої долоні, пам'ятаю, що в дитинстві були обидві лінії життя довгі, а тепер дивлюся, одна переривається посередині - от цікаво стало, що б це означало? До кого можна звернутися щоб прояснити цю ситуацію?
Хочу порадити Люцію! Я почула потрібні, розумні й корисні для себе рекомендації та поради, які мені дуже потрібні зараз, і все це тільки за лініями рук!

Сірі Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Цитата Max_6 ()
Хочу порадити Люцію! Я почула потрібні, розумні й корисні для себе рекомендації та поради, які мені дуже потрібні зараз, і все це тільки за лініями рук!
Знання, з якими я стикнулася, перевернули все моє життя. Вони прийшли до мене якраз у той самий момент, коли, здавалося, немає виходу із ситуації, що склалася. Моє життя почало змінюватися на краще, серце моє очистилося і відкрилося назустріч новому і прекрасному. Тепер я точно знаю, що не хочу більше жити тим життям, яким жила до зустрічі з Люцією.

Poplavskaya Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Цитата Сірі ()
Знання, з якими я стикнулася, перевернули все моє життя. Вони прийшли до мене якраз у той самий момент, коли, здавалося, немає виходу із ситуації, що склалася. Моє життя почало змінюватися на краще, серце моє очистилося і відкрилося назустріч новому і прекрасному. Тепер я точно знаю, що не хочу більше жити тим життям, яким жила до зустрічі з Люцією.
Люція справжній професіонал своєї справи. Усе мені пояснив зрозумілою мовою і дуже докладно.  Рекомендую всім звертатися до Люції!

BeckyJ Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Цитата Poplavskaya ()
Люція справжній професіонал своєї справи. Усе мені пояснив зрозумілою мовою і дуже докладно.  Рекомендую всім звертатися до Люції!
Люція дуже тепло і щиро розповіла по долонях про моє життя і долю. у мене з'явилася впевненість у майбутньому, отримала певні попередження. і найголовніше, я отримала допомогу. дуже сподіваюся, що все вийде.

Мелітта Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Цитата BeckyJ ()
Люція дуже тепло і щиро розповіла по долонях про моє життя і долю. у мене з'явилася впевненість у майбутньому, отримала певні попередження. і найголовніше, я отримала допомогу. дуже сподіваюся, що все вийде.
Люція - дуже світла і позитивна як людина і професіонал своєї справи. Буду приводити в дію всі рекомендації!

Коллі Повідомлення # 7
одеський форум
Сержант
Цитата Мелітта ()
Люція - дуже світла і позитивна як людина і професіонал своєї справи. Буду приводити в дію всі рекомендації!
Я вперше стикаюся так близько з хіромантією і мене вона вразила!!! Я безмежно рада знайомству з Люцією, вона реально Чарівниця!!!

Маріне Повідомлення # 8
одеський форум
Сержант
Я можу отримати консультацію віддалено?

Max_6 Повідомлення # 9
одеський форум
Лейтенант
Цитата Маріне ()
Я можу отримати консультацію віддалено?
Так. наразі у зв'язку з ситуацією, що склалася в країні, Люція приймає тільки онлайн, пишіть їй на вайбер, телеграм, ватсап 0950937820.

1Jonny Повідомлення # 10
одеський форум
Сержант
Цитата Max_6 ()
Так. наразі у зв'язку з ситуацією, що склалася в країні, Люція приймає тільки онлайн, пишіть їй на вайбер, телеграм, ватсап 0950937820.
А як проходить консультація?

Мелітта Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Цитата 1Jonny ()
А як проходить консультація?
Вам потрібно вислати фото обох рук із запитаннями, які вас цікавлять, і через деякий час Люція зв'яжеться з вами і проконсультує.

Zezik7 Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Вдячна Люції! Отримала відповіді на всі свої запитання!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: