Хіромант Одеса центр
|
|
Бекка | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хіромант Одеса центр
Розглядаючи свої долоні, пам'ятаю, що в дитинстві були обидві лінії життя довгі, а тепер дивлюся, одна переривається посередині - от цікаво стало, що б це означало? До кого можна звернутися щоб прояснити цю ситуацію?
|
|
| |
Max_6 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Цитата Бекка ( ) Хіромант Одеса центрРозглядаючи свої долоні, пам'ятаю, що в дитинстві були обидві лінії життя довгі, а тепер дивлюся, одна переривається посередині - от цікаво стало, що б це означало? До кого можна звернутися щоб прояснити цю ситуацію? Хочу порадити Люцію! Я почула потрібні, розумні й корисні для себе рекомендації та поради, які мені дуже потрібні зараз, і все це тільки за лініями рук!
|
|
| |
Сірі | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Цитата Max_6 ( ) Хочу порадити Люцію! Я почула потрібні, розумні й корисні для себе рекомендації та поради, які мені дуже потрібні зараз, і все це тільки за лініями рук! Знання, з якими я стикнулася, перевернули все моє життя. Вони прийшли до мене якраз у той самий момент, коли, здавалося, немає виходу із ситуації, що склалася. Моє життя почало змінюватися на краще, серце моє очистилося і відкрилося назустріч новому і прекрасному. Тепер я точно знаю, що не хочу більше жити тим життям, яким жила до зустрічі з Люцією.
|
|
| |
Poplavskaya | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Цитата Сірі ( ) Знання, з якими я стикнулася, перевернули все моє життя. Вони прийшли до мене якраз у той самий момент, коли, здавалося, немає виходу із ситуації, що склалася. Моє життя почало змінюватися на краще, серце моє очистилося і відкрилося назустріч новому і прекрасному. Тепер я точно знаю, що не хочу більше жити тим життям, яким жила до зустрічі з Люцією. Люція справжній професіонал своєї справи. Усе мені пояснив зрозумілою мовою і дуже докладно. Рекомендую всім звертатися до Люції!
|
|
| |
BeckyJ | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Цитата Poplavskaya ( ) Люція справжній професіонал своєї справи. Усе мені пояснив зрозумілою мовою і дуже докладно. Рекомендую всім звертатися до Люції! Люція дуже тепло і щиро розповіла по долонях про моє життя і долю. у мене з'явилася впевненість у майбутньому, отримала певні попередження. і найголовніше, я отримала допомогу. дуже сподіваюся, що все вийде.
|
|
| |
Мелітта | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата BeckyJ ( ) Люція дуже тепло і щиро розповіла по долонях про моє життя і долю. у мене з'явилася впевненість у майбутньому, отримала певні попередження. і найголовніше, я отримала допомогу. дуже сподіваюся, що все вийде. Люція - дуже світла і позитивна як людина і професіонал своєї справи. Буду приводити в дію всі рекомендації!
|
|
| |
Коллі | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Цитата Мелітта ( ) Люція - дуже світла і позитивна як людина і професіонал своєї справи. Буду приводити в дію всі рекомендації! Я вперше стикаюся так близько з хіромантією і мене вона вразила!!! Я безмежно рада знайомству з Люцією, вона реально Чарівниця!!!
|
|
| |
Маріне | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Я можу отримати консультацію віддалено?
|
|
| |
Max_6 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Цитата Маріне ( ) Я можу отримати консультацію віддалено? Так. наразі у зв'язку з ситуацією, що склалася в країні, Люція приймає тільки онлайн, пишіть їй на вайбер, телеграм, ватсап 0950937820.
|
|
| |
1Jonny | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Цитата Max_6 ( ) Так. наразі у зв'язку з ситуацією, що склалася в країні, Люція приймає тільки онлайн, пишіть їй на вайбер, телеграм, ватсап 0950937820. А як проходить консультація?
|
|
| |
Мелітта | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата 1Jonny ( ) А як проходить консультація? Вам потрібно вислати фото обох рук із запитаннями, які вас цікавлять, і через деякий час Люція зв'яжеться з вами і проконсультує.
|
|
| |
Zezik7 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Вдячна Люції! Отримала відповіді на всі свої запитання!
|
|
| |