Ворожка Одеса Київський район
|
|
ЕльзаКров | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ворожка Одеса Київський район Мені порадили проконсультуватися з ворожкою Люцією з приводу особистого життя. Підкажіть чи варто звертатися до неї з такими питаннями?
|
|
| |
Роза456 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата ЕльзаКров ( ) Ворожка Одеса Київський районМені порадили проконсультуватися з ворожкою Люцією з приводу особистого життя. Підкажіть чи варто звертатися до неї з такими питаннями? Люція допомогла мені стати на ноги в цьому житті, позбутися всіх моїх невдач і залежностей. Хоча раніше я в це в усе не вірила...
|
|
| |
9Жанна9 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Цитата Роза456 ( ) Люція допомогла мені стати на ноги в цьому житті, позбутися всіх моїх невдач і залежностей. Хоча раніше я в це в усе не вірила... Я не була в інших, але про Люцію нічого поганого сказати не можу. За адекватну суму розповіла мені все, що я хотіла знати. Можу рекомендувати іншим.
|
|
| |
ssofiaa | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Цитата 9Жанна9 ( ) Я не була в інших, але про Люцію нічого поганого сказати не можу. За адекватну суму розповіла мені все, що я хотіла знати. Можу рекомендувати іншим. Консультуюся з Люцією періодично, дотримуюся порад і жити стало простіше і спокійніше. Усім, кому потрібно вирішити свої проблеми, раджу звернутися до неї!
|
|
| |
Ліна5 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата ssofiaa ( ) Консультуюся з Люцією періодично, дотримуюся порад і жити стало простіше і спокійніше. Усім, кому потрібно вирішити свої проблеми, раджу звернутися до неї! Я не фанат різної магії, але провидиця Люція була доволі переконлива, та й подруга не перший рік користується її послугами і не тільки ворожінням. Рекомендую!
|
|
| |
zzoyya | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Ліна5 ( ) Я не фанат різної магії, але провидиця Люція була доволі переконлива, та й подруга не перший рік користується її послугами і не тільки ворожінням. Рекомендую! Люція дуже вразила, відразу видно, грамотний фахівець. Знайшли корінь проблеми і визначили вектор моїх дій у майбутньому. Теж можу рекомендувати ворожка Люцію всім!
|
|
| |
Stella73 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Цитата zzoyya ( ) Люція дуже вразила, відразу видно, грамотний фахівець. Знайшли корінь проблеми і визначили вектор моїх дій у майбутньому. Теж можу рекомендувати ворожка Люцію всім! Допомога і підтримка Люції, її мудрі поради та настанови зробили просто неоціненний внесок у моє життя!
|
|
| |
Юllia | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Підкажіть, як проходить консультація?
|
|
| |
9Жанна9 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Цитата Юllia ( ) Підкажіть, як проходить консультація? Консультація проходить у месенджерах вайбер, ватсап або телеграм. Люція дивиться по лініях рук і розкладає по картах Таро та відповідає на ваші запитання або допомагає правильно вчинити в складній ситуації.
|
|
| |
Svetlanaaa9 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можете підказати номер телефону Люції?
|
|
| |
Роза456 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Цитата Svetlanaaa9 ( ) Можете підказати номер телефону Люції? Тримайте -0950937820 - вайбер. телеграм, ватсап. Краще пишіть, Люція не завжди може відповісти.
|
|
| |
Ніка358 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дуже рада, що знайшла для себе таку людину в житті, як Люція, отримала у неї реальну допомогу. Спасибі величезне за контакти.
|
|
| |