Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Ворожка Одеса Київський район
ЕльзаКров Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Ворожка Одеса Київський район

Мені порадили проконсультуватися з ворожкою Люцією з приводу особистого життя. Підкажіть чи варто звертатися до неї з такими питаннями?

Роза456 Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Цитата ЕльзаКров ()
Ворожка Одеса Київський районМені порадили проконсультуватися з ворожкою Люцією з приводу особистого життя. Підкажіть чи варто звертатися до неї з такими питаннями?
Люція допомогла мені стати на ноги в цьому житті, позбутися всіх моїх невдач і залежностей. Хоча раніше я в це в усе не вірила...

9Жанна9 Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Цитата Роза456 ()
Люція допомогла мені стати на ноги в цьому житті, позбутися всіх моїх невдач і залежностей. Хоча раніше я в це в усе не вірила...
Я не була в інших, але про Люцію нічого поганого сказати не можу. За адекватну суму розповіла мені все, що я хотіла знати. Можу рекомендувати іншим.

ssofiaa Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
Цитата 9Жанна9 ()
Я не була в інших, але про Люцію нічого поганого сказати не можу. За адекватну суму розповіла мені все, що я хотіла знати. Можу рекомендувати іншим.
Консультуюся з Люцією періодично, дотримуюся порад і жити стало простіше і спокійніше. Усім, кому потрібно вирішити свої проблеми, раджу звернутися до неї!

Ліна5 Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Цитата ssofiaa ()
Консультуюся з Люцією періодично, дотримуюся порад і жити стало простіше і спокійніше. Усім, кому потрібно вирішити свої проблеми, раджу звернутися до неї!
Я не фанат різної магії, але провидиця Люція була доволі переконлива, та й подруга не перший рік користується її послугами і не тільки ворожінням. Рекомендую!

zzoyya Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Цитата Ліна5 ()
Я не фанат різної магії, але провидиця Люція була доволі переконлива, та й подруга не перший рік користується її послугами і не тільки ворожінням. Рекомендую!
Люція дуже вразила, відразу видно, грамотний фахівець. Знайшли корінь проблеми і визначили вектор моїх дій у майбутньому. Теж можу рекомендувати ворожка Люцію всім!

Stella73 Повідомлення # 7
одеський форум
Сержант
Цитата zzoyya ()
Люція дуже вразила, відразу видно, грамотний фахівець. Знайшли корінь проблеми і визначили вектор моїх дій у майбутньому. Теж можу рекомендувати ворожка Люцію всім!
Допомога і підтримка Люції, її мудрі поради та настанови зробили просто неоціненний внесок у моє життя!

Юllia Повідомлення # 8
одеський форум
Лейтенант
Підкажіть, як проходить консультація?

9Жанна9 Повідомлення # 9
одеський форум
Лейтенант
Цитата Юllia ()
Підкажіть, як проходить консультація?
Консультація проходить у месенджерах вайбер, ватсап або телеграм. Люція дивиться по лініях рук і розкладає по картах Таро та відповідає на ваші запитання або допомагає правильно вчинити в складній ситуації.

Svetlanaaa9 Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Можете підказати номер телефону Люції?

Роза456 Повідомлення # 11
одеський форум
Сержант
Цитата Svetlanaaa9 ()
Можете підказати номер телефону Люції?
Тримайте -0950937820 - вайбер. телеграм, ватсап. Краще пишіть, Люція не завжди може відповісти.

Ніка358 Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Дуже рада, що знайшла для себе таку людину в житті, як Люція, отримала у неї реальну допомогу. Спасибі величезне за контакти.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: