Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Ворожка Одеса центр
Irada Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Ворожка Одеса центр

Доброго дня! Підкажіть будь ласка, може хтось був у Люції ворожки? Записалася до неї на прийом, але якось не по собі мені, вперше вирішила поворожити, порадили знайомі, дуже хвалили. Може ще хтось був? Буду вдячна за відповідь.

Горбунова Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Цитата Irada ()
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, може хтось був у Люції ворожки? Записалася до неї на прийом, але якось не по собі мені, вперше вирішила поворожити, порадили знайомі, дуже хвалили. Може ще хтось був? Буду вдячна за відповідь.
Усе почалося з того, що в мене були великі невдачі на роботі, за картами Таро Люція побачила, що на мені було псування. Вона мені допомогла її зняти, поставила на мене захист і усунула всі проблеми. Рекомендую!

Mila26 Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Цитата Горбунова ()
Усе почалося з того, що в мене були великі невдачі на роботі, за картами Таро Люція побачила, що на мені було псування. Вона мені допомогла її зняти, поставила на мене захист і усунула всі проблеми. Рекомендую!
.Рік тому я зіткнулася з великими проблемами, Люція змогла мені допомогти. Вона завжди дає хороші поради на майбутнє, що мені дуже подобається, бо дієві.

МарьяКо Повідомлення # 4
одеський форум
Майор
Цитата Mila26 ()
.Рік тому я зіткнулася з великими проблемами, Люція змогла мені допомогти. Вона завжди дає хороші поради на майбутнє, що мені дуже подобається, бо дієві.
Цікава особливість - після консультацій із Люцією, я тривалий час перебуваю в гарному, піднесеному настрої.
Рекомендую

Ісідора Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Цитата МарьяКо ()
Цікава особливість - після консультацій із Люцією, я тривалий час перебуваю в гарному, піднесеному настрої.Рекомендую
Зверталася по допомогу до Люції. Допомогла швидко за допомогою карт Таро. На зв'язку до самого результату! Рекомендую!

Іраіда50 Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Цитата Ісідора ()
Зверталася по допомогу до Люції. Допомогла швидко за допомогою карт Таро. На зв'язку до самого результату! Рекомендую!
Дівчата, я багато ворожок перебачила на своєму віку. Є з чим порівняти. Талановитих ворожок мало, але вони є! Мені пощастило зустріти у своєму житті Люцію. Це дійсно обдарована і мудра людина! Усе чітко розповідає.

Майя1976 Повідомлення # 7
одеський форум
Лейтенант
Цитата Іраіда50 ()
Дівчата, я багато ворожок перебачила на своєму віку. Є з чим порівняти. Талановитих ворожок мало, але вони є! Мені пощастило зустріти у своєму житті Люцію. Це дійсно обдарована і мудра людина! Усе чітко розповідає.
Люція дала мені повний курс дій і порад, на всі проблеми знайшла рішення. Тепер я її постійний клієнт!

Denisova Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Можу точно сказати ,що справжні ворожки існують. Сама особисто зустрічалася з такою жінкою. Люція допомогла мені неймовірно! Я списався з нею у вайбері й розповіла про свою проблему. Люція виручила мене, через місяць все налагодилося. Так що не сумуйте!!!!!

Леонтія78 Повідомлення # 9
одеський форум
Майор
Цитата Denisova ()
Можу точно сказати ,що справжні ворожки існують. Сама особисто зустрічалася з такою жінкою. Люція допомогла мені неймовірно! Я списався з нею у вайбері й розповіла про свою проблему. Люція виручила мене, через місяць все налагодилося. Так що не сумуйте!!!!!
Люція мені допомогла в найважчий період мого життя. Усунула всі мої проблеми, результат я помітила через місяць. Ворожіння проходили дистанційно.

Інга Повідомлення # 10
одеський форум
Підполковник
Як я можу зв'язатися з Люцією?

Іраіда50 Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Цитата Інга ()
Як я можу зв'язатися з Люцією?
Можете списатися з нею через вайбер, телеграм, ватсап за номером телефону - 095-093-78-20.

Груша Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Якщо вас цікавить як правильно вчинити в житті звертайтеся до Люції!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: