Ворожка Одеса центр
|
|
Irada | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ворожка Одеса центр Доброго дня! Підкажіть будь ласка, може хтось був у Люції ворожки? Записалася до неї на прийом, але якось не по собі мені, вперше вирішила поворожити, порадили знайомі, дуже хвалили. Може ще хтось був? Буду вдячна за відповідь.
|
|
| |
Горбунова | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Irada ( ) Доброго дня! Підкажіть будь ласка, може хтось був у Люції ворожки? Записалася до неї на прийом, але якось не по собі мені, вперше вирішила поворожити, порадили знайомі, дуже хвалили. Може ще хтось був? Буду вдячна за відповідь. Усе почалося з того, що в мене були великі невдачі на роботі, за картами Таро Люція побачила, що на мені було псування. Вона мені допомогла її зняти, поставила на мене захист і усунула всі проблеми. Рекомендую!
|
|
| |
Mila26 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Цитата Горбунова ( ) Усе почалося з того, що в мене були великі невдачі на роботі, за картами Таро Люція побачила, що на мені було псування. Вона мені допомогла її зняти, поставила на мене захист і усунула всі проблеми. Рекомендую! .Рік тому я зіткнулася з великими проблемами, Люція змогла мені допомогти. Вона завжди дає хороші поради на майбутнє, що мені дуже подобається, бо дієві.
|
|
| |
МарьяКо | Повідомлення # 4 |
Майор
| Цитата Mila26 ( ) .Рік тому я зіткнулася з великими проблемами, Люція змогла мені допомогти. Вона завжди дає хороші поради на майбутнє, що мені дуже подобається, бо дієві. Цікава особливість - після консультацій із Люцією, я тривалий час перебуваю в гарному, піднесеному настрої. Рекомендую
|
|
| |
Ісідора | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата МарьяКо ( ) Цікава особливість - після консультацій із Люцією, я тривалий час перебуваю в гарному, піднесеному настрої.Рекомендую Зверталася по допомогу до Люції. Допомогла швидко за допомогою карт Таро. На зв'язку до самого результату! Рекомендую!
|
|
| |
Іраіда50 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Ісідора ( ) Зверталася по допомогу до Люції. Допомогла швидко за допомогою карт Таро. На зв'язку до самого результату! Рекомендую! Дівчата, я багато ворожок перебачила на своєму віку. Є з чим порівняти. Талановитих ворожок мало, але вони є! Мені пощастило зустріти у своєму житті Люцію. Це дійсно обдарована і мудра людина! Усе чітко розповідає.
|
|
| |
Майя1976 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Цитата Іраіда50 ( ) Дівчата, я багато ворожок перебачила на своєму віку. Є з чим порівняти. Талановитих ворожок мало, але вони є! Мені пощастило зустріти у своєму житті Люцію. Це дійсно обдарована і мудра людина! Усе чітко розповідає. Люція дала мені повний курс дій і порад, на всі проблеми знайшла рішення. Тепер я її постійний клієнт!
|
|
| |
Denisova | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Можу точно сказати ,що справжні ворожки існують. Сама особисто зустрічалася з такою жінкою. Люція допомогла мені неймовірно! Я списався з нею у вайбері й розповіла про свою проблему. Люція виручила мене, через місяць все налагодилося. Так що не сумуйте!!!!!
|
|
| |
Леонтія78 | Повідомлення # 9 |
Майор
| Цитата Denisova ( ) Можу точно сказати ,що справжні ворожки існують. Сама особисто зустрічалася з такою жінкою. Люція допомогла мені неймовірно! Я списався з нею у вайбері й розповіла про свою проблему. Люція виручила мене, через місяць все налагодилося. Так що не сумуйте!!!!! Люція мені допомогла в найважчий період мого життя. Усунула всі мої проблеми, результат я помітила через місяць. Ворожіння проходили дистанційно.
|
|
| |
Інга | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Як я можу зв'язатися з Люцією?
|
|
| |
Іраіда50 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Інга ( ) Як я можу зв'язатися з Люцією? Можете списатися з нею через вайбер, телеграм, ватсап за номером телефону - 095-093-78-20.
|
|
| |
Груша | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Якщо вас цікавить як правильно вчинити в житті звертайтеся до Люції!
|
|
| |