Ворожка Одеса Малиновський район
|
|
Nira1 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ворожка Одеса Малиновський район Добрий день усім! Хто що знає, чув про ворожку Люцію. Варто йти до неї чи ні?
|
|
| |
Каміла145 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата Nira1 ( ) Ворожка Одеса Малиновський районДобрий день усім! Хто що знає, чув про ворожку Люцію. Варто йти до неї чи ні? Я завжди користуюся послугами ворожок, але, на жаль, не всі можуть мені допомогти. Раніше я зверталася до різних ворожок, але зараз я постійний клієнт Люції. Саме вона допомогла мені у важкий момент мого життя, дає поради.
|
|
| |
Клеопатра | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Цитата Каміла145 ( ) Я завжди користуюся послугами ворожок, але, на жаль, не всі можуть мені допомогти. Раніше я зверталася до різних ворожок, але зараз я постійний клієнт Люції. Саме вона допомогла мені у важкий момент мого життя, дає поради. Я знайшла для себе найкращу ворожку і помічницю, її звуть Люція! Вона найкраща з усіх, з ким я намагалася працювати. Чистку мені зробила, у роботі допомогла, та так, що справді жити захотілося.
|
|
| |
Капітоліна | Повідомлення # 4 |
Майор
| Цитата Клеопатра ( ) Я знайшла для себе найкращу ворожку і помічницю, її звуть Люція! Вона найкраща з усіх, з ким я намагалася працювати. Чистку мені зробила, у роботі допомогла, та так, що справді жити захотілося. Я знаю тільки одну хорошу ворожку, не тільки я до неї зверталася зі своєю бідою на особистому фронті, а й подруга. Вона справжнісінька, дуже потужна, справжній майстер своєї справи. Знаю, що вона працює віддалено. Я особисто до неї зверталася віддалено.
|
|
| |
Есфір | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Цитата Капітоліна ( ) Я знаю тільки одну хорошу ворожку, не тільки я до неї зверталася зі своєю бідою на особистому фронті, а й подруга. Вона справжнісінька, дуже потужна, справжній майстер своєї справи. Знаю, що вона працює віддалено. Я особисто до неї зверталася віддалено. Люція дає поради (рекомендації) як вам вчинити в складній ситуації! Дуже рекомендую!
|
|
| |
Гликерія | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Цитата Есфір ( ) Люція дає поради (рекомендації) як вам вчинити в складній ситуації! Дуже рекомендую! Мені дуже сподобалося як ворожить Люція. Вона каже все як є, не бреше і не вигадує. Подружка моя зверталася до неї по допомогу, теж дуже задоволена. Не знаю як іншим, але нам дуже сподобалася і допомогла Люція.
|
|
| |
Бертіна | Повідомлення # 7 |
Майор
| Цитата Гликерія ( ) Мені дуже сподобалося як ворожить Люція. Вона каже все як є, не бреше і не вигадує. Подружка моя зверталася до неї по допомогу, теж дуже задоволена. Не знаю як іншим, але нам дуже сподобалася і допомогла Люція. Ворожить Люція дуже добре, збувається все, навіть те, у що спочатку взагалі не вірилося. Я на неї й ображалася за правду, вірити не хотіла.
|
|
| |
Angelica | Повідомлення # 8 |
Полковник
| Цитата Бертіна ( ) Ворожить Люція дуже добре, збувається все, навіть те, у що спочатку взагалі не вірилося. Я на неї й ображалася за правду, вірити не хотіла. Люциною роботою я задоволена, все чесно і по суті. Хоч правда і не завжди приємна, але вона важлива! У мене вже половина збулася, решта, я так розумію, ось-ось збудеться.
|
|
| |
Аркадія | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Angelica ( ) Люциною роботою я задоволена, все чесно і по суті. Хоч правда і не завжди приємна, але вона важлива! У мене вже половина збулася, решта, я так розумію, ось-ось збудеться. Люція - найкращий маг, тільки вона змогла побачити всі мої приховані проблеми і вирішити їх. Я вдячна долі, що зустріла цю чуйну жінку, яка дуже і дуже допомогла мені в житті.
|
|
| |
АнжелінаВ | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Підкажіть як можна потрапити на прийом до Люції?
|
|
| |
Есфір | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Цитата АнжелінаВ ( ) Підкажіть як можна потрапити на прийом до Люції? Пишіть їй у вайбер. телеграм, ватсап - 095-093-78-20 і домовляйтеся про консультацію.
|
|
| |
Zolotareva | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Люція як ворожка вона чудова, не одна мені такого не говорила, а головне все збулося!
|
|
| |