Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Ворожка Одеса Малиновський район
Nira1 Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Ворожка Одеса Малиновський район

Добрий день усім! Хто що знає, чув про ворожку Люцію. Варто йти до неї чи ні?

Каміла145 Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Цитата Nira1 ()
Ворожка Одеса Малиновський районДобрий день усім! Хто що знає, чув про ворожку Люцію. Варто йти до неї чи ні?
Я завжди користуюся послугами ворожок, але, на жаль, не всі можуть мені допомогти. Раніше я зверталася до різних ворожок, але зараз я постійний клієнт Люції. Саме вона допомогла мені у важкий момент мого життя, дає поради.

Клеопатра Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Цитата Каміла145 ()
Я завжди користуюся послугами ворожок, але, на жаль, не всі можуть мені допомогти. Раніше я зверталася до різних ворожок, але зараз я постійний клієнт Люції. Саме вона допомогла мені у важкий момент мого життя, дає поради.
Я знайшла для себе найкращу ворожку і помічницю, її звуть Люція!  Вона найкраща з усіх, з ким я намагалася працювати. Чистку мені зробила, у роботі допомогла, та так, що справді жити захотілося.

Капітоліна Повідомлення # 4
одеський форум
Майор
Цитата Клеопатра ()
Я знайшла для себе найкращу ворожку і помічницю, її звуть Люція!  Вона найкраща з усіх, з ким я намагалася працювати. Чистку мені зробила, у роботі допомогла, та так, що справді жити захотілося.
Я знаю тільки одну хорошу ворожку, не тільки я до неї зверталася зі своєю бідою на особистому фронті, а й подруга. Вона справжнісінька, дуже потужна, справжній майстер своєї справи. Знаю, що вона працює віддалено. Я особисто до неї зверталася віддалено.

Есфір Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Цитата Капітоліна ()
Я знаю тільки одну хорошу ворожку, не тільки я до неї зверталася зі своєю бідою на особистому фронті, а й подруга. Вона справжнісінька, дуже потужна, справжній майстер своєї справи. Знаю, що вона працює віддалено. Я особисто до неї зверталася віддалено.
Люція дає поради (рекомендації) як вам вчинити в складній ситуації! Дуже рекомендую!

Гликерія Повідомлення # 6
одеський форум
Лейтенант
Цитата Есфір ()
Люція дає поради (рекомендації) як вам вчинити в складній ситуації! Дуже рекомендую!
Мені дуже сподобалося як ворожить Люція. Вона каже все як є, не бреше і не вигадує. Подружка моя зверталася до неї по допомогу, теж дуже задоволена. Не знаю як іншим, але нам дуже сподобалася і допомогла Люція.

Бертіна Повідомлення # 7
одеський форум
Майор
Цитата Гликерія ()
Мені дуже сподобалося як ворожить Люція. Вона каже все як є, не бреше і не вигадує. Подружка моя зверталася до неї по допомогу, теж дуже задоволена. Не знаю як іншим, але нам дуже сподобалася і допомогла Люція.
Ворожить Люція дуже добре, збувається все, навіть те, у що спочатку взагалі не вірилося. Я на неї й ображалася за правду, вірити не хотіла.

Angelica Повідомлення # 8
одеський форум
Полковник
Цитата Бертіна ()
Ворожить Люція дуже добре, збувається все, навіть те, у що спочатку взагалі не вірилося. Я на неї й ображалася за правду, вірити не хотіла.
Люциною роботою я задоволена, все чесно і по суті. Хоч правда і не завжди приємна, але вона важлива!  У мене вже половина збулася, решта, я так розумію, ось-ось збудеться.

Аркадія Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Цитата Angelica ()
Люциною роботою я задоволена, все чесно і по суті. Хоч правда і не завжди приємна, але вона важлива!  У мене вже половина збулася, решта, я так розумію, ось-ось збудеться.
Люція - найкращий маг, тільки вона змогла побачити всі мої приховані проблеми і вирішити їх. Я вдячна долі, що зустріла цю чуйну жінку, яка дуже і дуже допомогла мені в житті.

АнжелінаВ Повідомлення # 10
одеський форум
Лейтенант
Підкажіть як можна потрапити на прийом до Люції?

Есфір Повідомлення # 11
одеський форум
Лейтенант
Цитата АнжелінаВ ()
Підкажіть як можна потрапити на прийом до Люції?
Пишіть їй у вайбер. телеграм, ватсап - 095-093-78-20 і домовляйтеся про консультацію.

Zolotareva Повідомлення # 12
одеський форум
Сержант
Люція як ворожка вона чудова, не одна мені такого не говорила, а головне все збулося!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: