Екстрасенс Одеса відгуки
|
|
Nastua07 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Екстрасенс Одеса відгуки
Порадьте, будь ласка, перевіреного екстрасенса. Дуже потрібно! Тема особистого характеру, потрібен фахівець, який допоможе розібратися в ситуації та підкаже вихід із безвихідної ситуації.
|
|
| |
Анжела38 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата Nastua07 ( ) Екстрасенс Одеса відгукиПорадьте, будь ласка, перевіреного екстрасенса. Дуже потрібно! Тема особистого характеру, потрібен фахівець, який допоможе розібратися в ситуації та підкаже вихід із безвихідної ситуації. Мені дуже подобається звертатися до Люції. Я впевнена, що знайдуться люди, які зі мною погодяться, тому що Люція - це справжній помічник у різного роду питаннях. Особисто я завжди їй консультуюся, з усіх неоднозначних питань.
|
|
| |
Ясміна | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Цитата Анжела38 ( ) Мені дуже подобається звертатися до Люції. Я впевнена, що знайдуться люди, які зі мною погодяться, тому що Люція - це справжній помічник у різного роду питаннях. Особисто я завжди їй консультуюся, з усіх неоднозначних питань. Люція колись дуже допомогла мені. Моя проблема була пов'язана зі свекрухою. Можливо, Ви не повірите, але сталося, можна сказати, те, у що я й сама мало вірила. Моя свекруха залишила нас у спокої, ба більше, стосунки між мною та свекрухою стали з великою швидкістю починати налагоджуватися. Зараз ми доволі спокійно й навіть тепло спілкуємося. Рекомендую!
|
|
| |
Bozena | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Цитата Ясміна ( ) Люція колись дуже допомогла мені. Моя проблема була пов'язана зі свекрухою. Можливо, Ви не повірите, але сталося, можна сказати, те, у що я й сама мало вірила. Моя свекруха залишила нас у спокої, ба більше, стосунки між мною та свекрухою стали з великою швидкістю починати налагоджуватися. Зараз ми доволі спокійно й навіть тепло спілкуємося. Рекомендую! Бачила тут відгуки про Люцію, приєднуюся до всіх добрих слів подяки, ця людина справді допомогла мені в дуже важкій життєвій ситуації! Пройшла через безліч "фахівців" і можу сказати точно - більшість із них шарлатани. Люція єдині справжній екстрасенс із дивовижними здібностями. Кому дійсно потрібна допомога, звертайтеся до неї.
|
|
| |
Ella | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Цитата Bozena ( ) Бачила тут відгуки про Люцію, приєднуюся до всіх добрих слів подяки, ця людина справді допомогла мені в дуже важкій життєвій ситуації! Пройшла через безліч "фахівців" і можу сказати точно - більшість із них шарлатани. Люція єдині справжній екстрасенс із дивовижними здібностями. Кому дійсно потрібна допомога, звертайтеся до неї. Люція займається ворожінням, знімає негатив, вичитує, пророкує, а також працює з обрядами і ритуалами! Зважившись спробувати до неї звернутися за порадою подруг, була, м'яко кажучи, шокована результатом.
|
|
| |
Авдотья | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Можете підказати як потрапити до Люції?
|
|
| |
Ясміна | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Цитата Авдотья ( ) Можете підказати як потрапити до Люції? Зараз Люція консультує тільки дистанційно, записатися можете за телефоном 095-093-78-20, але краще їй пишіть на вайбер, телеграм, ватсап.
|
|
| |
ЮліяКруз | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Цитата Ella ( ) Люція займається ворожінням, знімає негатив, вичитує, пророкує, а також працює з обрядами і ритуалами! Зважившись спробувати до неї звернутися за порадою подруг, була, м'яко кажучи, шокована результатом. За допомогою Люції отримала допомогу у вирішенні дуже серйозної проблеми, яка замучила за довгі роки. До цього не вірила, що є ще такі сильні маги
|
|
| |
Аріадна | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Цитата ЮліяКруз ( ) За допомогою Люції отримала допомогу у вирішенні дуже серйозної проблеми, яка замучила за довгі роки. До цього не вірила, що є ще такі сильні маги У мене була дуже складна ситуація. У якій мені ніхто не міг допомогти, після чого одна знайома порадила звернутися до Люції. Вона допомогла мені вирішити всі проблеми, повернула мене до життя. Дуже їй вдячна.
|
|
| |
Шарлотта | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Підкажіть із якою магією працює Люція?
|
|
| |
Bozena | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Цитата Шарлотта ( ) Підкажіть із якою магією працює Люція? Люція використовує тільки білу магію, з чорною вона не має справи, навіть не просіть.
|
|
| |
28Tatyana | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Дівчатка милі, спасибі за контакти Люції - дуже сильний маг і справді. Я втратила віру, що мені хтось допоможе. А вона повернула мене до життя!
|
|
| |