Екстрасенс Одеса Черемушки
|
|
Архідея | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Екстрасенс Одеса Черемушки
У мене знайома шукає в Одесі розумного і перевіреного екстрасенса. Вирішила написати тут на форумі, може хтось порадить.
|
|
| |
Астра1979 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата Архідея ( ) Екстрасенс Одеса ЧеремушкиУ мене знайома шукає в Одесі розумного і перевіреного екстрасенса. Вирішила написати тут на форумі, може хтось порадить. Доброго дня! Хочу порадити людину, яка допоможе у вирішенні багатьох проблем. Її звуть Люція. У складній ситуації звернулася і є її постійним клієнтом багато років, ділюся, тому що, можливо, комусь це буде необхідно.
|
|
| |
Ноябрина | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Цитата Астра1979 ( ) Доброго дня! Хочу порадити людину, яка допоможе у вирішенні багатьох проблем. Її звуть Люція. У складній ситуації звернулася і є її постійним клієнтом багато років, ділюся, тому що, можливо, комусь це буде необхідно. Теж можу рекомендувати Люцію. Якщо необхідно буде надати допомогу у вирішенні Вашого питання, надасть. Такі люди рідко зустрічаються.
|
|
| |
Маріанна | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Цитата Ноябрина ( ) Теж можу рекомендувати Люцію. Якщо необхідно буде надати допомогу у вирішенні Вашого питання, надасть. Такі люди рідко зустрічаються. Був такий момент, коли не хотілося нічого, до всього була апатія, що не починала робити, все ніяк не йшло. Мені сестра порадила звернутися до Люції. Вона вже змогла допомогти мені, виявилося на мені пристріт, який псував всю картину. Дуже задоволена тим, що вона зуміла з мене зняти це. Рекомендую!
|
|
| |
Аграфена | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Маріанна ( ) Був такий момент, коли не хотілося нічого, до всього була апатія, що не починала робити, все ніяк не йшло. Мені сестра порадила звернутися до Люції. Вона вже змогла допомогти мені, виявилося на мені пристріт, який псував всю картину. Дуже задоволена тим, що вона зуміла з мене зняти це. Рекомендую! Люція займається білою магією. Вміє знімати псування і пристріт, робити найсильніші ритуали, відчитувати. Якщо у вас є подібні проблеми, рекомендую звернутися. Мені допомогла!
|
|
| |
Нісса | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Цитата Аграфена ( ) Люція займається білою магією. Вміє знімати псування і пристріт, робити найсильніші ритуали, відчитувати. Якщо у вас є подібні проблеми, рекомендую звернутися. Мені допомогла! Люція мені дуже допомогла. Не побоюся високих слів, але я дуже вдячна їй за те, що вона для мене зробила. Сподіваюся, що і вам вона або допоможе, або підкаже.
|
|
| |
Ава | Повідомлення # 7 |
Полковник
| Цитата Нісса ( ) Люція мені дуже допомогла. Не побоюся високих слів, але я дуже вдячна їй за те, що вона для мене зробила. Сподіваюся, що і вам вона або допоможе, або підкаже. Все змінилося в моєму житті, коли я звернулася до Люції. Зараз у мене все тихо і спокійно, налагодилися стосунки в сім'ї, мене підвищили на роботі на посаді. Я рада, що дослухалася до її порад і змогла змінити своє життя. Рекомендую!
|
|
| |
Флоренція | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Цитата Ава ( ) Все змінилося в моєму житті, коли я звернулася до Люції. Зараз у мене все тихо і спокійно, налагодилися стосунки в сім'ї, мене підвищили на роботі на посаді. Я рада, що дослухалася до її порад і змогла змінити своє життя. Рекомендую! Звертайтеся до Люції. Вона відповіла на всі запитання, пов'язані з бізнесом мого чоловіка та зі здоров'ям членів моєї родини. Попередила, чого слід остерігатися в майбутньому, а головне, дала добру пораду, яким чином реально можна поліпшити в житті те, що хотілося б.
|
|
| |
Шура1990 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Цитата Флоренція ( ) Звертайтеся до Люції. Вона відповіла на всі запитання, пов'язані з бізнесом мого чоловіка та зі здоров'ям членів моєї родини. Попередила, чого слід остерігатися в майбутньому, а головне, дала добру пораду, яким чином реально можна поліпшити в житті те, що хотілося б. Люція - чудовий експерт і прекрасна людина. Ні на хвилину не залишає у важкій ситуації, завжди допоможе добрим словом і порадою. Люди, звертайтеся, допомога гарантована!
|
|
| |
Фотина25 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Дайте, будь ласка, контактні дані Люції?
|
|
| |
Ава | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Цитата Фотина25 ( ) Дайте, будь ласка, контактні дані Люції? Тримайте - 095-0937820. Краще пишіть їй на вайбер, телеграм або ватсап. Приймає по середах і п'ятницях.
|
|
| |
Альберта | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Я зверталася до Люції. Вона дивиться по руках і картах таро, володіє знаннями в галузі езотерики. Рекомендую!
|
|
| |