Екстрасенс Одеса селище Котовського
|
|
Луїза | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Екстрасенс Одеса селище Котовського
Дівчатка з селища Котовського, може хтось із вас стикався з сильним екстрасенсом, який вам допоміг, порекомендуйте до кого краще звернутися.
|
|
| |
Беатріс | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата Луїза ( ) Екстрасенс Одеса селище КотовськогоДівчатка з селища Котовського, може хтось із вас стикався з сильним екстрасенсом, який вам допоміг, порекомендуйте до кого краще звернутися. Доброго дня, хочу порекомендувати екстрасенса Люцію. Ця жінка з даром, яка ніколи не залишить у біді навіть у найважчій ситуації, де багато хто не зміг або просто не хотів допомагати.
|
|
| |
Алісія25 | Повідомлення # 3 |
Майор
| Цитата Беатріс ( ) Доброго дня, хочу порекомендувати екстрасенса Люцію. Ця жінка з даром, яка ніколи не залишить у біді навіть у найважчій ситуації, де багато хто не зміг або просто не хотів допомагати. Люція подарувала мені нове життя і врятувала від необдуманих і, як виявилося, абсолютно непотрібних дій! Все сталося як вона мені передбачила!!!
|
|
| |
Грейс | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Цитата Алісія25 ( ) Люція подарувала мені нове життя і врятувала від необдуманих і, як виявилося, абсолютно непотрібних дій! Все сталося як вона мені передбачила!!! Бачить ситуацію так, ніби сама є її учасником. Швидко розуміє суть проблеми. Чесна. Я думаю, що на таке бачення здатна лише людина зі справжнім даром. За допомогою Люції я досягла позитивного результату.
|
|
| |
Маріне | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Цитата Грейс ( ) Бачить ситуацію так, ніби сама є її учасником. Швидко розуміє суть проблеми. Чесна. Я думаю, що на таке бачення здатна лише людина зі справжнім даром. За допомогою Люції я досягла позитивного результату. Люція влучно та детально описала мою ситуацію, а також надала поради та можливі шляхи вирішення. Буду продовжувати звертатися до неї. Зараз замовила ритуал по бізнесу вже є свої плоди.
|
|
| |
Аризона | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Цитата Маріне ( ) Люція влучно та детально описала мою ситуацію, а також надала поради та можливі шляхи вирішення. Буду продовжувати звертатися до неї. Зараз замовила ритуал по бізнесу вже є свої плоди. Люція - єдина, хто відгукнулася мені допомогти. Усе сказане магом - правильно, без зайвих запитань. Почали роботу. Уже видно позитивний результат.
|
|
| |
Мстислава | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Цитата Аризона ( ) Люція - єдина, хто відгукнулася мені допомогти. Усе сказане магом - правильно, без зайвих запитань. Почали роботу. Уже видно позитивний результат. Звернулася до Люції не замислюючись, просто потягнуло до цього екстрасенса і не прогадала, мені сподобалося з нею працювати, все розповіла дохідливо і зрозуміло, відповіла на всі запитання, які мене цікавили. Буду ще з нею працювати.
|
|
| |
Каміла145 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Скажіть, хтось замовляв у Люції ритуал на помсту ворогам?
|
|
| |
Маріне | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Цитата Каміла145 ( ) Скажіть, хтось замовляв у Люції ритуал на помсту ворогам? Люція не працює з чорною магією, тільки з білою.
|
|
| |
Селена | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Можете дати телефон для зв'язку з Люцією?
|
|
| |
Грейс | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Цитата Селена ( ) Можете дати телефон для зв'язку з Люцією? 095-093-78-20. Пишіть їй у месенджери вайбер, телеграм, ватсап, приймає по середах і п'ятницях.
|
|
| |
Вілена | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Мені сподобалося як працює Люція і приголомшливий ефект від її ритуалів, раджу!
|
|
| |