Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Екстрасенс Одеса селище Котовського
Луїза Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Екстрасенс Одеса селище Котовського

Дівчатка з селища Котовського, може хтось із вас стикався з сильним екстрасенсом, який вам допоміг, порекомендуйте до кого краще звернутися.

Беатріс Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Цитата Луїза ()
Екстрасенс Одеса селище КотовськогоДівчатка з селища Котовського, може хтось із вас стикався з сильним екстрасенсом, який вам допоміг, порекомендуйте до кого краще звернутися.
Доброго дня, хочу порекомендувати екстрасенса Люцію. Ця жінка з даром, яка ніколи не залишить у біді навіть у найважчій ситуації, де багато хто не зміг або просто не хотів допомагати.

Алісія25 Повідомлення # 3
одеський форум
Майор
Цитата Беатріс ()
Доброго дня, хочу порекомендувати екстрасенса Люцію. Ця жінка з даром, яка ніколи не залишить у біді навіть у найважчій ситуації, де багато хто не зміг або просто не хотів допомагати.
Люція подарувала мені нове життя і врятувала від необдуманих і, як виявилося, абсолютно непотрібних дій! Все сталося як вона мені передбачила!!!

Грейс Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Цитата Алісія25 ()
Люція подарувала мені нове життя і врятувала від необдуманих і, як виявилося, абсолютно непотрібних дій! Все сталося як вона мені передбачила!!!
Бачить ситуацію так, ніби сама є її учасником. Швидко розуміє суть проблеми. Чесна. Я думаю, що на таке бачення здатна лише людина зі справжнім даром.  За допомогою Люції я досягла позитивного результату.

Маріне Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Цитата Грейс ()
Бачить ситуацію так, ніби сама є її учасником. Швидко розуміє суть проблеми. Чесна. Я думаю, що на таке бачення здатна лише людина зі справжнім даром.  За допомогою Люції я досягла позитивного результату.
Люція влучно та детально описала мою ситуацію, а також надала поради та можливі шляхи вирішення. Буду продовжувати звертатися до неї. Зараз замовила ритуал по бізнесу вже є свої плоди.

Аризона Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Цитата Маріне ()
Люція влучно та детально описала мою ситуацію, а також надала поради та можливі шляхи вирішення. Буду продовжувати звертатися до неї. Зараз замовила ритуал по бізнесу вже є свої плоди.
Люція - єдина, хто відгукнулася мені допомогти. Усе сказане магом - правильно, без зайвих запитань. Почали роботу. Уже видно позитивний результат.

Мстислава Повідомлення # 7
одеський форум
Лейтенант
Цитата Аризона ()
Люція - єдина, хто відгукнулася мені допомогти. Усе сказане магом - правильно, без зайвих запитань. Почали роботу. Уже видно позитивний результат.
Звернулася до Люції не замислюючись, просто потягнуло до цього екстрасенса і не прогадала, мені сподобалося з нею працювати, все розповіла дохідливо і зрозуміло, відповіла на всі запитання, які мене цікавили. Буду ще з нею працювати.

Каміла145 Повідомлення # 8
одеський форум
Сержант
Скажіть, хтось замовляв у Люції ритуал на помсту ворогам?

Маріне Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
Цитата Каміла145 ()
Скажіть, хтось замовляв у Люції ритуал на помсту ворогам?
Люція не працює з чорною магією, тільки з білою.

Селена Повідомлення # 10
одеський форум
Сержант
Можете дати телефон для зв'язку з Люцією?

Грейс Повідомлення # 11
одеський форум
Сержант
Цитата Селена ()
Можете дати телефон для зв'язку з Люцією?
095-093-78-20. Пишіть їй у месенджери вайбер, телеграм, ватсап, приймає по середах і п'ятницях.

Вілена Повідомлення # 12
одеський форум
Лейтенант
Мені сподобалося як працює Люція і приголомшливий ефект від її ритуалів, раджу!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: