Екстрасенс Одеса Таїрова
|
|
Найда | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Екстрасенс Одеса Таїрова Добрий день усім. Навіть не знаю вийде чи ні. Але я намагаюся знайти екстрасенса, який зможе мені допоможе вирішити сімейні проблеми, через які я втратила спокій.
|
|
| |
Кат | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Найда ( ) Екстрасенс Одеса ТаїроваДобрий день усім. Навіть не знаю вийде чи ні. Але я намагаюся знайти екстрасенса, який зможе мені допоможе вирішити сімейні проблеми, через які я втратила спокій. Хочу поділитися своїм досвідом. Я дуже довго не могла вирішити свої сімейні та фінансові проблеми, але звернувшись до Люції, я повністю змогла все вирішити дуже швидко і без проблем. Всім рекомендую!!!
|
|
| |
Діонісія | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Цитата Кат ( ) Хочу поділитися своїм досвідом. Я дуже довго не могла вирішити свої сімейні та фінансові проблеми, але звернувшись до Люції, я повністю змогла все вирішити дуже швидко і без проблем. Всім рекомендую!!! У мене були двоє чоловіків, я перебувала серед двох вогнів, не знала, який зробити вибір - залишитися з одним або з іншим, тобто не могла визначитися. Але спасибі, одній знайомій, яка мені порадила звернутися до Люції. Я звернулася і вона допомогла зробити правильний вибір. Звертайтеся до Люції, вона справжній порятунок!
|
|
| |
Іларія | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Діонісія ( ) У мене були двоє чоловіків, я перебувала серед двох вогнів, не знала, який зробити вибір - залишитися з одним або з іншим, тобто не могла визначитися. Але спасибі, одній знайомій, яка мені порадила звернутися до Люції. Я звернулася і вона допомогла зробити правильний вибір. Звертайтеся до Люції, вона справжній порятунок! Хороший екстрасенс Люція. Дуже сильна людина, прекрасно ворожить, заговорює. Сама спілкувалася до неї дистанційно. Допомогла мені розібратися в моїх проблемах, відповіла на всі хвилюючі мене питання.
|
|
| |
kariNna | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Хтось знає вартість прийому в Люції?
|
|
| |
Кат | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата kariNna ( ) Хтось знає вартість прийому в Люції? Консультація 1000 грн, ритуали та замовляння дорожче.
|
|
| |
поліна35 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Цитата Іларія ( ) Хороший екстрасенс Люція. Дуже сильна людина, прекрасно ворожить, заговорює. Сама спілкувалася до неї дистанційно. Допомогла мені розібратися в моїх проблемах, відповіла на всі хвилюючі мене питання. У мене просто як гора з плечей звалилася, стало набагато легше і спокійніше, а головне зрозуміліше що робити далі. Дуже не стандартний, людяний, душевний підхід!!! Відразу відчувається, що Люція робите улюблену справу і допомагає людям.
|
|
| |
Gala37 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Цитата поліна35 ( ) У мене просто як гора з плечей звалилася, стало набагато легше і спокійніше, а головне зрозуміліше що робити далі. Дуже не стандартний, людяний, душевний підхід!!! Відразу відчувається, що Люція робите улюблену справу і допомагає людям. Люція вдихнули життя назад у мою поранену душу. Все правда, важко одразу прийняти її. Але її мудрі поради - це був мій порятунок. Якщо ви потребуєте допомоги кваліфікованого екстрасенса, звертайтеся до Люції!
|
|
| |
АліNa | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Цитата Gala37 ( ) Люція вдихнули життя назад у мою поранену душу. Все правда, важко одразу прийняти її. Але її мудрі поради - це був мій порятунок. Якщо ви потребуєте допомоги кваліфікованого екстрасенса, звертайтеся до Люції! Я дуже задоволена, що звернулася до Люції, все сказано точно і ясно. Провели обряд, після цього стало все налагоджуватися. Усім її рекомендую.
|
|
| |
1Tamarochka5 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Поділіться контактами цього екстрасенса?
|
|
| |
Іларія | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата 1Tamarochka5 ( ) Поділіться контактами цього екстрасенса? 095 093 78 20. Краще їй пишіть у месенджери_ вайбер, телеграм, ватсап, вона не завжди може відповісти на дзвінок.
|
|
| |
Коллі | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Люція просто майстер своєї справи, я дуже задоволена. Розклала все по поличках, допомогла відновити зв'язок із чоловіком. Обов'язково по допомогу тільки до неї!!!
|
|
| |