Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Екстрасенс Одеса Таїрова
Найда Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Екстрасенс Одеса Таїрова

Добрий день усім. Навіть не знаю вийде чи ні. Але я намагаюся знайти екстрасенса, який зможе мені допоможе вирішити сімейні проблеми, через які я втратила спокій.

Кат Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Цитата Найда ()
Екстрасенс Одеса ТаїроваДобрий день усім. Навіть не знаю вийде чи ні. Але я намагаюся знайти екстрасенса, який зможе мені допоможе вирішити сімейні проблеми, через які я втратила спокій.
Хочу поділитися своїм досвідом. Я дуже довго не могла вирішити свої сімейні та фінансові проблеми, але звернувшись до Люції, я повністю змогла все вирішити дуже швидко і без проблем.  Всім рекомендую!!!

Діонісія Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Цитата Кат ()
Хочу поділитися своїм досвідом. Я дуже довго не могла вирішити свої сімейні та фінансові проблеми, але звернувшись до Люції, я повністю змогла все вирішити дуже швидко і без проблем.  Всім рекомендую!!!
У мене були двоє чоловіків, я перебувала серед двох вогнів, не знала, який зробити вибір - залишитися з одним або з іншим, тобто не могла визначитися. Але спасибі, одній знайомій, яка мені порадила звернутися до Люції. Я звернулася і вона допомогла зробити правильний вибір. Звертайтеся до Люції, вона справжній порятунок!

Іларія Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Цитата Діонісія ()
У мене були двоє чоловіків, я перебувала серед двох вогнів, не знала, який зробити вибір - залишитися з одним або з іншим, тобто не могла визначитися. Але спасибі, одній знайомій, яка мені порадила звернутися до Люції. Я звернулася і вона допомогла зробити правильний вибір. Звертайтеся до Люції, вона справжній порятунок!
Хороший екстрасенс Люція. Дуже сильна людина, прекрасно ворожить, заговорює. Сама спілкувалася до неї дистанційно. Допомогла мені розібратися в моїх проблемах, відповіла на всі хвилюючі мене питання.

kariNna Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Хтось знає вартість прийому в Люції?

Кат Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Цитата kariNna ()
Хтось знає вартість прийому в Люції?
Консультація 1000 грн, ритуали та замовляння дорожче.

поліна35 Повідомлення # 7
одеський форум
Лейтенант
Цитата Іларія ()
Хороший екстрасенс Люція. Дуже сильна людина, прекрасно ворожить, заговорює. Сама спілкувалася до неї дистанційно. Допомогла мені розібратися в моїх проблемах, відповіла на всі хвилюючі мене питання.
У мене просто як гора з плечей звалилася, стало набагато легше і спокійніше, а головне зрозуміліше що робити далі. Дуже не стандартний, людяний, душевний підхід!!! Відразу відчувається, що Люція робите улюблену справу і допомагає людям.

Gala37 Повідомлення # 8
одеський форум
Лейтенант
Цитата поліна35 ()
У мене просто як гора з плечей звалилася, стало набагато легше і спокійніше, а головне зрозуміліше що робити далі. Дуже не стандартний, людяний, душевний підхід!!! Відразу відчувається, що Люція робите улюблену справу і допомагає людям.
Люція вдихнули життя назад у мою поранену душу. Все правда, важко одразу прийняти її. Але її мудрі поради - це був мій порятунок. Якщо ви потребуєте допомоги кваліфікованого екстрасенса, звертайтеся до Люції!

АліNa Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
Цитата Gala37 ()
Люція вдихнули життя назад у мою поранену душу. Все правда, важко одразу прийняти її. Але її мудрі поради - це був мій порятунок. Якщо ви потребуєте допомоги кваліфікованого екстрасенса, звертайтеся до Люції!
Я дуже задоволена, що звернулася до Люції, все сказано точно і ясно. Провели обряд, після цього стало все налагоджуватися. Усім її рекомендую.

1Tamarochka5 Повідомлення # 10
одеський форум
Сержант
Поділіться контактами цього екстрасенса?

Іларія Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Цитата 1Tamarochka5 ()
Поділіться контактами цього екстрасенса?
095 093 78 20. Краще їй пишіть у месенджери_ вайбер, телеграм, ватсап, вона не завжди може відповісти на дзвінок.

Коллі Повідомлення # 12
одеський форум
Сержант
Люція просто майстер своєї справи, я дуже задоволена. Розклала все по поличках, допомогла відновити зв'язок із чоловіком. Обов'язково по допомогу тільки до неї!!!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: