Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Екстрасенс Одеса центр
Майя1976 Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Екстрасенс Одеса центр

Мене попросили знайти хорошого екстрасенса Може хто-небудь порадить до кого можна звернутися. У кого-небудь був особистий досвід спілкування з подібними людьми? А то зараз стільки шарлатанів розвелося...

Irinka8 Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Цитата Майя1976 ()
Екстрасенс Одеса центрМене попросили знайти хорошого екстрасенса Може хто-небудь порадить до кого можна звернутися. У кого-небудь був особистий досвід спілкування з подібними людьми? А то зараз стільки шарлатанів розвелося...
Здрастуйте, хочу Вам порекомендувати Люцію. Це чудовий маг, вона допомогла мені розібратися в собі і в моєму оточенні. За допомогою неї я вирішила багато проблем, які мене турбували дуже давно.

Nira1 Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Цитата Irinka8 ()
Здрастуйте, хочу Вам порекомендувати Люцію. Це чудовий маг, вона допомогла мені розібратися в собі і в моєму оточенні. За допомогою неї я вирішила багато проблем, які мене турбували дуже давно.
Одного разу я повірила в те, у що більшість не вірить, і звернулася саме до Люції. Таро, фото, обряди. Розкажіть їй свою проблему і вона точно допоможе!

shevchuk5 Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Цитата Nira1 ()
Одного разу я повірила в те, у що більшість не вірить, і звернулася саме до Люції. Таро, фото, обряди. Розкажіть їй свою проблему і вона точно допоможе!
Люція не раз допомагала вийти зі складних ситуацій мені особисто і багатьом моїм знайомим. Тому я всім тепер раджу її допомогу. Вона хоча б реально говорить у чому проблема. Якщо вам потрібна реальна допомога звертайтеся до неї.

Lizzzka Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Цитата shevchuk5 ()
Люція не раз допомагала вийти зі складних ситуацій мені особисто і багатьом моїм знайомим. Тому я всім тепер раджу її допомогу. Вона хоча б реально говорить у чому проблема. Якщо вам потрібна реальна допомога звертайтеся до неї.
Повністю згодні з тими людьми, які залишилися задоволені її допомогою. Можемо сказати що Люція виручає в різних ситуаціях

Yasya Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Цитата Lizzzka ()
Повністю згодні з тими людьми, які залишилися задоволені її допомогою. Можемо сказати що Люція виручає в різних ситуаціях
Були проблеми, так себе накручувала, думала, що порчу нанесли, бо нічого не виходило. Постійно виникали якісь біди, які псували і зривали мої плани. Звернулася до Люції і не пошкодувала, все чітко розписала, розповіла, що відбувається і в чому справа.

Lybava Повідомлення # 7
одеський форум
Лейтенант
Цитата Yasya ()
Були проблеми, так себе накручувала, думала, що порчу нанесли, бо нічого не виходило. Постійно виникали якісь біди, які псували і зривали мої плани. Звернулася до Люції і не пошкодувала, все чітко розписала, розповіла, що відбувається і в чому справа.
Я певну кількість часу не могла знайти вирішення дуже серйозної проблеми. Але завдяки підказкам Люції повністю змогла розплутати всі свої проблеми, і що найважливіше, це знайти відповіді на всі мої запитання.

Rose9 Повідомлення # 8
одеський форум
Сержант
Цитата Lybava ()
Я певну кількість часу не могла знайти вирішення дуже серйозної проблеми. Але завдяки підказкам Люції повністю змогла розплутати всі свої проблеми, і що найважливіше, це знайти відповіді на всі мої запитання.
Мені Люція дуже допомогла, але допомагає вона, на мою думку, не всім, а тільки кому справді може, бо сестрі вона відмовила. Сім'ю мою вона зберегла і з чорної смуги допомогла вибратися.

Роксана Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
Цитата Rose9 ()
Мені Люція дуже допомогла, але допомагає вона, на мою думку, не всім, а тільки кому справді може, бо сестрі вона відмовила. Сім'ю мою вона зберегла і з чорної смуги допомогла вибратися.
Завжди по допомогу звертаюся до Люції, ворожить дистанційно, знаю, що допомагає багатьом людям і мені допомогла з розвитком бізнесу.

Альбіна125 Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Можете дати контакт цього екстрасенса?

Lybava Повідомлення # 11
одеський форум
Лейтенант
Цитата Альбіна125 ()
Можете дати контакт цього екстрасенса?
Тримайте 0950937820, приймає по п'ятницях і середах дистанційно. Краще спочатку писати.

Poplavskaya Повідомлення # 12
одеський форум
Лейтенант
Звернулася за рекомендаціями, тут на форумі. Дуже обізнана екстрасенс, змогла вирішити мою проблему.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: