Екстрасенс Одеса центр
|
|
Майя1976 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Екстрасенс Одеса центр
Мене попросили знайти хорошого екстрасенса Може хто-небудь порадить до кого можна звернутися. У кого-небудь був особистий досвід спілкування з подібними людьми? А то зараз стільки шарлатанів розвелося...
|
|
| |
Irinka8 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата Майя1976 ( ) Екстрасенс Одеса центрМене попросили знайти хорошого екстрасенса Може хто-небудь порадить до кого можна звернутися. У кого-небудь був особистий досвід спілкування з подібними людьми? А то зараз стільки шарлатанів розвелося... Здрастуйте, хочу Вам порекомендувати Люцію. Це чудовий маг, вона допомогла мені розібратися в собі і в моєму оточенні. За допомогою неї я вирішила багато проблем, які мене турбували дуже давно.
|
|
| |
Nira1 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Цитата Irinka8 ( ) Здрастуйте, хочу Вам порекомендувати Люцію. Це чудовий маг, вона допомогла мені розібратися в собі і в моєму оточенні. За допомогою неї я вирішила багато проблем, які мене турбували дуже давно. Одного разу я повірила в те, у що більшість не вірить, і звернулася саме до Люції. Таро, фото, обряди. Розкажіть їй свою проблему і вона точно допоможе!
|
|
| |
shevchuk5 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Цитата Nira1 ( ) Одного разу я повірила в те, у що більшість не вірить, і звернулася саме до Люції. Таро, фото, обряди. Розкажіть їй свою проблему і вона точно допоможе! Люція не раз допомагала вийти зі складних ситуацій мені особисто і багатьом моїм знайомим. Тому я всім тепер раджу її допомогу. Вона хоча б реально говорить у чому проблема. Якщо вам потрібна реальна допомога звертайтеся до неї.
|
|
| |
Lizzzka | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата shevchuk5 ( ) Люція не раз допомагала вийти зі складних ситуацій мені особисто і багатьом моїм знайомим. Тому я всім тепер раджу її допомогу. Вона хоча б реально говорить у чому проблема. Якщо вам потрібна реальна допомога звертайтеся до неї. Повністю згодні з тими людьми, які залишилися задоволені її допомогою. Можемо сказати що Люція виручає в різних ситуаціях
|
|
| |
Yasya | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Цитата Lizzzka ( ) Повністю згодні з тими людьми, які залишилися задоволені її допомогою. Можемо сказати що Люція виручає в різних ситуаціях Були проблеми, так себе накручувала, думала, що порчу нанесли, бо нічого не виходило. Постійно виникали якісь біди, які псували і зривали мої плани. Звернулася до Люції і не пошкодувала, все чітко розписала, розповіла, що відбувається і в чому справа.
|
|
| |
Lybava | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Цитата Yasya ( ) Були проблеми, так себе накручувала, думала, що порчу нанесли, бо нічого не виходило. Постійно виникали якісь біди, які псували і зривали мої плани. Звернулася до Люції і не пошкодувала, все чітко розписала, розповіла, що відбувається і в чому справа. Я певну кількість часу не могла знайти вирішення дуже серйозної проблеми. Але завдяки підказкам Люції повністю змогла розплутати всі свої проблеми, і що найважливіше, це знайти відповіді на всі мої запитання.
|
|
| |
Rose9 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Цитата Lybava ( ) Я певну кількість часу не могла знайти вирішення дуже серйозної проблеми. Але завдяки підказкам Люції повністю змогла розплутати всі свої проблеми, і що найважливіше, це знайти відповіді на всі мої запитання. Мені Люція дуже допомогла, але допомагає вона, на мою думку, не всім, а тільки кому справді може, бо сестрі вона відмовила. Сім'ю мою вона зберегла і з чорної смуги допомогла вибратися.
|
|
| |
Роксана | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Цитата Rose9 ( ) Мені Люція дуже допомогла, але допомагає вона, на мою думку, не всім, а тільки кому справді може, бо сестрі вона відмовила. Сім'ю мою вона зберегла і з чорної смуги допомогла вибратися. Завжди по допомогу звертаюся до Люції, ворожить дистанційно, знаю, що допомагає багатьом людям і мені допомогла з розвитком бізнесу.
|
|
| |
Альбіна125 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можете дати контакт цього екстрасенса?
|
|
| |
Lybava | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Цитата Альбіна125 ( ) Можете дати контакт цього екстрасенса? Тримайте 0950937820, приймає по п'ятницях і середах дистанційно. Краще спочатку писати.
|
|
| |
Poplavskaya | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Звернулася за рекомендаціями, тут на форумі. Дуже обізнана екстрасенс, змогла вирішити мою проблему.
|
|
| |