Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Процедури для здорової та красивої шкіри
Малина Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня, дівчатка. Хотілося б поговорити на тему нашої шкіри. Ось я іноді ходжу до косметолога, на різні процедури, але особливо сильного ефекту не бачу. Так, шкіра зволожена, підтягнута, але буквально через тиждень, потім знову лущиться, і є відчуття стягнутості. Підкажіть, а які процедури робите ви, і який вигляд має шкіра після цього?

Єгорівна Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Ви знаєте, сухість і стягнутість шкіри може бути через те, що ви вживаєте мало води. А взагалі, якщо ви відвідуєте косметолога, і у вас є проблеми зі шкірою, то вам варто його змінити. Мабуть, ваш косметолог недостатньо кваліфікований.

Дрюлька Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Зараз багато жінок намагаються доглядати за своїм обличчям, і готові на будь-які процедури, щоб їхня шкіра мала якомога гарніший і молодший вигляд. Що стосується процедур, то зараз багато дівчат роблять у салонах біорепарацію. Така процедура дає можливість виробляти посилено колаген, завдяки чому шкіра оновлюється і запускаються механізми омолодження. У салонах зазвичай купують подібні біорепаранти у перевірених дистриб'юторів.

Віоліна Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Я від зморшок уже почала вколювати собі геалорунову кислоту, носогубні складки вже розгладилися, та й на лобі зморшок стало значно менше.

Dimkinsonova Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Цитата Малина ()
Доброго дня, дівчатка. Хотілося б поговорити на тему нашої шкіри. Ось я іноді ходжу до косметолога, на різні процедури, але особливо сильного ефекту не бачу. Так, шкіра зволожена, підтягнута, але буквально через тиждень, потім знову лущиться, і є відчуття стягнутості. Підкажіть, а які процедури робите ви, і який вигляд має шкіра після цього?
Автор, наприклад, у мене на багато кремів алергічна реакція. За порадою подруги косметолога придбала сироватку Gialur таку на основі гіалуронової 1% кислоти. Шкіра стала м'якою, гладенькою, ефект 100%. Ціна доступна. причому для всіх. Якщо зацікавила, то можете і мій варіант розглянути)

Veronika_bm Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Я роблю вправи для обличчя - фейсбілдинг, кров приливає до шкіри, обличчя підтягнуте, висипу менше значно

sushko Повідомлення # 7
одеський форум
Лейтенант
Цікава темка, я теж шукаю для себе ефективні способи омолодитися

Viktorr Повідомлення # 8
одеський форум
Лейтенант
Порадьте чим краще ґрунтувати перед нанесенням фінішної шпаклівки бетонні стіни (панелька) і яку взяти готову шпаклівку? Вирівнювати не потрібно.

sushko Повідомлення # 9
одеський форум
Лейтенант
А як найкраще вибирати косметику за фірмою чи за ціною?

ділок Повідомлення # 10
одеський форум
Сержант
Цитата Єгорівна ()
Ви знаєте, сухість і стягнутість шкіри може бути через те, що ви вживаєте мало води. А взагалі, якщо ви відвідуєте косметолога, і у вас є проблеми зі шкірою, то вам варто його змінити. Мабуть, ваш косметолог недостатньо кваліфікований.
Просто завжди потрібно уважно підбирати засоби для догляду, ось і все. Знаю, що багато хто вибирає професійну косметику для тіла і волосся. Думаю, що якщо є така можливість, тоді можна практикувати. Ну а найкраще просто пробувати. Кажуть, зараз дуже користується популярністю маска для волосся Kallos Cosmetics Keratin Hair Mask з кератином і молочними протеїнами. Начебто фірма і малознайома, а всі полюбили дуже.

karinadzn Повідомлення # 11
одеський форум
Сержант
Я до косметолога не ходжу, зараз багато засобів, які можна використовувати самому вдома.

ma2marina2na Повідомлення # 12
одеський форум
Сержант
Цитата karinadzn ()
Я до косметолога не ходжу, зараз багато засобів, які можна використовувати самому вдома.
Я теж згодна, ефект теж чудовий, щоправда трохи довше курс проходити.

marinalu Повідомлення # 13
одеський форум
Рядовий
Я замовила собі комплекс засобів для догляду за шкірою (у мене комбінована) тут
А своїй мамі, у неї щоправда шкіра суха, купила тут же Омолоджувальний набір засобів з пептидами Medi-Peel . Домашній аналог ботокса smile

ma2marina2na Повідомлення # 14
одеський форум
Сержант
Цитата marinalu ()
А своїй мамі, у неї щоправда шкіра суха, купила тут же Омолоджувальний набір засобів з пептидами Medi-Peel . Домашній аналог ботокса
Треба спробувати, у мене глибока зморшка на лобі є, я якось колола ботокс, але не допомогло. Косметолог сказала, що я запізно звернулася. Може після цього набору стане хоч трохи краще. Розумію, що зовсім не видалити (вона мімічна, давно утворилася)

Hrana Повідомлення # 15
одеський форум
Рядовий
Ясна річ, що одним кремом шкірі не допоможеш, потрібен цілий комплекс косметики, кожна жінка вже знає, що для її шкіри треба, а ось дівчата тільки вчаться))

• Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук: