Процедури для здорової та красивої шкіри
|
|
Малина | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Доброго дня, дівчатка. Хотілося б поговорити на тему нашої шкіри. Ось я іноді ходжу до косметолога, на різні процедури, але особливо сильного ефекту не бачу. Так, шкіра зволожена, підтягнута, але буквально через тиждень, потім знову лущиться, і є відчуття стягнутості. Підкажіть, а які процедури робите ви, і який вигляд має шкіра після цього?
|
|
| |
Єгорівна | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Ви знаєте, сухість і стягнутість шкіри може бути через те, що ви вживаєте мало води. А взагалі, якщо ви відвідуєте косметолога, і у вас є проблеми зі шкірою, то вам варто його змінити. Мабуть, ваш косметолог недостатньо кваліфікований.
|
|
| |
Дрюлька | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Зараз багато жінок намагаються доглядати за своїм обличчям, і готові на будь-які процедури, щоб їхня шкіра мала якомога гарніший і молодший вигляд. Що стосується процедур, то зараз багато дівчат роблять у салонах біорепарацію. Така процедура дає можливість виробляти посилено колаген, завдяки чому шкіра оновлюється і запускаються механізми омолодження. У салонах зазвичай купують подібні біорепаранти у перевірених дистриб'юторів.
|
|
| |
Віоліна | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Я від зморшок уже почала вколювати собі геалорунову кислоту, носогубні складки вже розгладилися, та й на лобі зморшок стало значно менше.
|
|
| |
Dimkinsonova | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Малина ( ) Доброго дня, дівчатка. Хотілося б поговорити на тему нашої шкіри. Ось я іноді ходжу до косметолога, на різні процедури, але особливо сильного ефекту не бачу. Так, шкіра зволожена, підтягнута, але буквально через тиждень, потім знову лущиться, і є відчуття стягнутості. Підкажіть, а які процедури робите ви, і який вигляд має шкіра після цього? Автор, наприклад, у мене на багато кремів алергічна реакція. За порадою подруги косметолога придбала сироватку Gialur таку на основі гіалуронової 1% кислоти. Шкіра стала м'якою, гладенькою, ефект 100%. Ціна доступна. причому для всіх. Якщо зацікавила, то можете і мій варіант розглянути)
|
|
| |
Veronika_bm | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я роблю вправи для обличчя - фейсбілдинг, кров приливає до шкіри, обличчя підтягнуте, висипу менше значно
|
|
| |
sushko | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Цікава темка, я теж шукаю для себе ефективні способи омолодитися
|
|
| |
Viktorr | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Порадьте чим краще ґрунтувати перед нанесенням фінішної шпаклівки бетонні стіни (панелька) і яку взяти готову шпаклівку? Вирівнювати не потрібно.
|
|
| |
sushko | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| А як найкраще вибирати косметику за фірмою чи за ціною?
|
|
| |
ділок | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Цитата Єгорівна ( ) Ви знаєте, сухість і стягнутість шкіри може бути через те, що ви вживаєте мало води. А взагалі, якщо ви відвідуєте косметолога, і у вас є проблеми зі шкірою, то вам варто його змінити. Мабуть, ваш косметолог недостатньо кваліфікований. Просто завжди потрібно уважно підбирати засоби для догляду, ось і все. Знаю, що багато хто вибирає професійну косметику для тіла і волосся. Думаю, що якщо є така можливість, тоді можна практикувати. Ну а найкраще просто пробувати. Кажуть, зараз дуже користується популярністю маска для волосся Kallos Cosmetics Keratin Hair Mask з кератином і молочними протеїнами. Начебто фірма і малознайома, а всі полюбили дуже.
|
|
| |
karinadzn | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Я до косметолога не ходжу, зараз багато засобів, які можна використовувати самому вдома.
|
|
| |
ma2marina2na | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Цитата karinadzn ( ) Я до косметолога не ходжу, зараз багато засобів, які можна використовувати самому вдома. Я теж згодна, ефект теж чудовий, щоправда трохи довше курс проходити.
|
|
| |
marinalu | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Я замовила собі комплекс засобів для догляду за шкірою (у мене комбінована) тут А своїй мамі, у неї щоправда шкіра суха, купила тут же Омолоджувальний набір засобів з пептидами Medi-Peel . Домашній аналог ботокса
|
|
| |
ma2marina2na | Повідомлення # 14 |
Сержант
| Цитата marinalu ( ) А своїй мамі, у неї щоправда шкіра суха, купила тут же Омолоджувальний набір засобів з пептидами Medi-Peel . Домашній аналог ботокса Треба спробувати, у мене глибока зморшка на лобі є, я якось колола ботокс, але не допомогло. Косметолог сказала, що я запізно звернулася. Може після цього набору стане хоч трохи краще. Розумію, що зовсім не видалити (вона мімічна, давно утворилася)
|
|
| |
Hrana | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Ясна річ, що одним кремом шкірі не допоможеш, потрібен цілий комплекс косметики, кожна жінка вже знає, що для її шкіри треба, а ось дівчата тільки вчаться))
|
|
| |