Нарядне плаття
|
|
Hasb | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хочу купити гарну вечірню сукню, щоб одягти на весілля брата. Підкажіть в Одесі десь можна купити сукню від Шері Хілл або на зразок якоїсь?
|
|
| |
Kate | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Так, саме в Одесі є шикарний салон суконь. Моя дочка цього року випустилася зі школи і як будь-яка дівчина довго підбирала собі вбрання. Як виявилося зробити це не так просто. Спочатку ми обійшли всі ТЦ, потім бутіки, вже навіть шукали в інтернет-магазинах, і їй все не подобалося. Потім якось вона потрапила на бренд Шері Хілл і знайшла сайт салону в Одесі lanovale Довелося їхати в Одесу, але воно того варте, правда!
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 3 |
Полковник
| А що ці сукні дійсно такі гарні?
|
|
| |
testilk | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Якщо потрібна дуже шикарна сукня, тоді, так, я згодна з вами, краще за Шері Хілл годі й шукати. Ось тільки дорого дуже, що теж не особливо приємно.
|
|
| |
Aleksandra555 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| краще купити класичну маленьку чорну сукню
|
|
| |
malinka45 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| У моєї подруги було весілля нещодавно, подружки нареченої купували сукні оптом! Дуже вигідно насправді, не витратили великі суми на вбрання! А головне дуже красиво виглядали всі, фото чудові вийшли ! Купували в інтернет-магазині, якість шикарна, переживали на початку, що прийдуть не дуже, але всі сумніви пішли, коли побачили свою красу. Тому вигідно купувати оптом .
|
|
| |
Grane | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| В інтернеті.
|
|
| |
Vlada1077 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Брала донькам випускні сукні, дуже красиві, ошатні. У ТМ Modus беру не вперше, рекомендую.
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 9 |
Полковник
| Як пройшло весілля, знайшли щось підходяще?
|
|
| |
Тінсі | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Мені теж сподобався варіант з маленькою чорною сукнею - класика не дарма така класика Замовила Сукню Cardo CRD1604-3151 Italia , скоро корпоратив, ось і стане в нагоді. Тим паче на такий захід щось строкате і зухвале не одягнеш, а чорна сукня завжди в тренді.
|
|
| |
doolka | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| На весілля думаю якесь червоне, біле або бежеве підійде)
|
|
| |
foola | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Привіт.Для підбору якоїсь оригінальної та креативної сукні можу порадити звернутися в інтернет магазин jerseyshop Я там особисто буквально нещодавно купувала для себе ось таку щоденну сукню , Ціни там не кусаються, тому можна сміливо обирати)
|
|
| |
plus1size | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| у мене в магазині є дешева сукня
|
|
| |
tsurkov | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Для жінок завжди проблема знайти відповідне вбрання
|
|
| |
Ясочка | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Цитата tsurkov ( ) Для жінок завжди проблема знайти відповідне вбрання Так було і буде завжди)))
|
|
| |