Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як замовити речі з amazon або ebay
Lisa5 Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Дівчата, підкажіть хто знає, як краще і надійніше замовляти брендові речі з цих сайтів? Хочу собі замовити просто)

Паула Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Цитата Lisa5 ()
Дівчата, підкажіть хто знає, як краще і надійніше замовляти брендові речі з цих сайтів? Хочу собі замовити просто)
Найнадійніше користуватися послугами посередників. Я роблю часто замовлення з цих сайтів, востаннє це був ebay Англія Купувала речі для дитини за чудовими цінами, і якість просто чудова - такі речі в наших магазинах коштують дуже дорого. Посередник допоміг мені зробити замовлення і оплату товару, і завдяки йому, я отримала посилку дуже швидко. І ще не менш важливо, що ця компанія дає 100% гарантію того, що покупець реально отримає свій товар, без жодних втрат і ризиків.

Паула Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Цитата Ліліяно ()
Там усе доволі просто можна замовити й самому, просто потрібно зареєструватися на сайті та правильно вказати місце проживання.
не все так просто, як ви думаєте. Буває таке, що продавець не відправляє вантаж на Україну, і тоді без посередника не обійтися. І ще - не дуже хочеться нарватися на недобросовісного продавця. З посередником надійніше і доставка швидше набагато

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: