Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як замовити речі з amazon або ebay
Lisa5 Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Дівчата, підкажіть хто знає, як краще і надійніше замовляти брендові речі з цих сайтів? Хочу собі замовити просто)

Exiousle Повідомлення # 2
одеський форум
Полковник
Найкраще і надійніше через посередника це зробити.

Lisyonok Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Мені теж здається, що найкраще буде через спеціальний сервіс або посередників. Я особисто завжди так замовляю і жодних проблем не було ще. Останній раз через таких посередників замовляв. Просто мені подобається, що є гарантія на те, що товар без проблем доїде до мене і прийде в цілісності й схоронності. У разі чого, можна комусь, щось пред'явити і повернути собі або товар, або гроші.

Hasb Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
Lisyonok, згоден з Вами. Я теж так кілька разів уже замовляв через посередників зі штатів.

Паула Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Цитата Lisa5 ()
Дівчата, підкажіть хто знає, як краще і надійніше замовляти брендові речі з цих сайтів? Хочу собі замовити просто)
Найнадійніше користуватися послугами посередників. Я роблю часто замовлення з цих сайтів, востаннє це був ebay Англія Купувала речі для дитини за чудовими цінами, і якість просто чудова - такі речі в наших магазинах коштують дуже дорого. Посередник допоміг мені зробити замовлення і оплату товару, і завдяки йому, я отримала посилку дуже швидко. І ще не менш важливо, що ця компанія дає 100% гарантію того, що покупець реально отримає свій товар, без жодних втрат і ризиків.

Грета Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Це так складно... чи не простіше у нас замовити?

Мэтр Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Я раніше замовляв на цих сайтах, а зараз перестав - для мене це дуже незручно.
Купую у нас на Розетці - вибір відмінний, є всі необхідні товари, навіть Батарейний мод Joyetech eVic Vtwo Battery Blue необхідної моделі знайти вдалося.
Комфорт ціни дуже високий, тому замовляю тільки на зручних сайтах.

Ліліяно Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Там усе доволі просто можна замовити й самому, просто потрібно зареєструватися на сайті та правильно вказати місце проживання.

Паула Повідомлення # 9
одеський форум
Лейтенант
Цитата Ліліяно ()
Там усе доволі просто можна замовити й самому, просто потрібно зареєструватися на сайті та правильно вказати місце проживання.
не все так просто, як ви думаєте. Буває таке, що продавець не відправляє вантаж на Україну, і тоді без посередника не обійтися. І ще - не дуже хочеться нарватися на недобросовісного продавця. З посередником надійніше і доставка швидше набагато

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: