Як замовити речі з amazon або ebay
|
|
Lisa5 | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дівчата, підкажіть хто знає, як краще і надійніше замовляти брендові речі з цих сайтів? Хочу собі замовити просто)
|
|
| |
Exiousle | Повідомлення # 2 |
Полковник
| Найкраще і надійніше через посередника це зробити.
|
|
| |
Lisyonok | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Мені теж здається, що найкраще буде через спеціальний сервіс або посередників. Я особисто завжди так замовляю і жодних проблем не було ще. Останній раз через таких посередників замовляв. Просто мені подобається, що є гарантія на те, що товар без проблем доїде до мене і прийде в цілісності й схоронності. У разі чого, можна комусь, щось пред'явити і повернути собі або товар, або гроші.
|
|
| |
Hasb | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Lisyonok, згоден з Вами. Я теж так кілька разів уже замовляв через посередників зі штатів.
|
|
| |
Паула | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Цитата Lisa5 ( ) Дівчата, підкажіть хто знає, як краще і надійніше замовляти брендові речі з цих сайтів? Хочу собі замовити просто) Найнадійніше користуватися послугами посередників. Я роблю часто замовлення з цих сайтів, востаннє це був ebay Англія Купувала речі для дитини за чудовими цінами, і якість просто чудова - такі речі в наших магазинах коштують дуже дорого. Посередник допоміг мені зробити замовлення і оплату товару, і завдяки йому, я отримала посилку дуже швидко. І ще не менш важливо, що ця компанія дає 100% гарантію того, що покупець реально отримає свій товар, без жодних втрат і ризиків.
|
|
| |
Грета | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Це так складно... чи не простіше у нас замовити?
|
|
| |
Мэтр | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я раніше замовляв на цих сайтах, а зараз перестав - для мене це дуже незручно. Купую у нас на Розетці - вибір відмінний, є всі необхідні товари, навіть Батарейний мод Joyetech eVic Vtwo Battery Blue необхідної моделі знайти вдалося. Комфорт ціни дуже високий, тому замовляю тільки на зручних сайтах.
|
|
| |
Ліліяно | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Там усе доволі просто можна замовити й самому, просто потрібно зареєструватися на сайті та правильно вказати місце проживання.
|
|
| |
Паула | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Цитата Ліліяно ( ) Там усе доволі просто можна замовити й самому, просто потрібно зареєструватися на сайті та правильно вказати місце проживання. не все так просто, як ви думаєте. Буває таке, що продавець не відправляє вантаж на Україну, і тоді без посередника не обійтися. І ще - не дуже хочеться нарватися на недобросовісного продавця. З посередником надійніше і доставка швидше набагато
|
|
| |