Жіночий журнал догляд за тілом
|
|
flor | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Завдяки журналу "Жіночий журнал догляд за тілом" я нарешті почала займатися вправами, які називаються "Фітнес для домогосподарки", що дійсно спалюють жир.
|
|
| |
Malinna | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| догляд за тілом на совісті кожної дівчини, щоденний
|
|
| |
hankor | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Мені подобається займатися бодіфлексом. Додано (23.11.2015, 21:37) --------------------------------------------- тіло відразу стає підтягнутим
|
|
| |
Homa | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Для зовнішності потрібна мотивація. Головне, дівки, це не задовольнятися тим, що маємо. Дуже багато хто з нас після весілля перестає за собою стежити. А потім дивуємося, чому чоловік пішов наліво. А нічого було перетворюватися на жирну корову!
|
|
| |
Builfy | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| не задовольнятися тим що маємо це одне, але якщо запустила себе, то тут тільки профі допоможуть, в плані видалення зморшок, ясно, що потрібно було стежити за шкірою змолоду, але куди діватися, якщо упустила момент, я зважилася на ін'єкцію краси, за прикладом подруги, їздила в клініку goldlaser, переживала, щоб усе пройшло добре, а виявилося все швидко й практично безболісно, хочу періодично повторювати процедуру і тільки до свого лікаря Марини Григорівни Голибіної...
|
|
| |
Тіхан | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Як не крути ми все одно любимо насамперед очима)) тому дівчатам у цьому плані складніше ніж нам, нам головне бути не гіршими за мавпу))
|
|
| |
Crampus | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Ну на те ми й чоловіки) у мене дружина теж особливо перед літом починає займатися всім чим тільки можна і приводити себе до ладу перед літнім сезоном))
|
|
| |
Ridina | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Цитата Malinna ( ) догляд за тілом на совісті кожної дівчини, щоденний Ви правильно говорите, ми самі повинні стежити за собою, оскільки молода конкуренція невблаганно підростає)) Я, наприклад, на весну завжди проходжу курс масажу і курс у косметолога. Масажами і маслами підтягую шкіру свого тіла, а у косметолога проводжу чистку обличчя і мімічних зморшок, які починають нагадувати про себе))
|
|
| |
vdowencko | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Цікавий журнальчик
|
|
| |
Veleta | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Цитата Ridina ( ) Ви правильно говорите, ми самі повинні стежити за собою, оскільки молода конкуренція невблаганно підростає)) Я, наприклад, на весну завжди проходжу курс масажу і курс у косметолога. Масажами і маслами підтягую шкіру свого тіла, а у косметолога проводжу чистку обличчя і мімічних зморшок, які починають нагадувати про себе)) Я теж такої думки - догляд за собою має бути постійним. У мене чудова косметологиня, вона сама підбирає професійну косметику, яка мені підходить, і за потреби рекомендує сеанси масажу або інші косметологічні процедури. Все на вищому рівні, а ціни доступні.
|
|
| |
AlisFrolova | Повідомлення # 11 |
Сержант
| у мене довгий час були проблеми із зайвою вагою, що заганяло мене в неймовірну депресію) почала худнути, зайнялася фітнесом) ГОЛОВНЕ дотримуватися порад, щоб не сталося обвисання шкіри а то це ж проблема жахлива
|
|
| |
Арінчик | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дівчата, зовнішність буде в порядку тоді, коли ми навчимося стежити за своїм здоров'ям. Я ось намагаюся побороти свої шкідливі звички, перейшла на електронні сигарети, купую Рідина для електронних сигарет Sweetest Poison Pink Black Skull без нікотину, зайнялася спортом, стежу за своїм харчуванням. І на зовнішності це дуже позначилося.
|
|
| |