Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Жіночий журнал догляд за тілом
flor Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Завдяки журналу "Жіночий журнал догляд за тілом" я нарешті почала займатися вправами, які називаються "Фітнес для домогосподарки", що дійсно спалюють жир.

Ridina Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Цитата Malinna ()
догляд за тілом на совісті кожної дівчини, щоденний
Ви правильно говорите, ми самі повинні стежити за собою, оскільки молода конкуренція невблаганно підростає)) Я, наприклад, на весну завжди проходжу курс масажу і курс у косметолога. Масажами і маслами підтягую шкіру свого тіла, а у косметолога проводжу чистку обличчя і мімічних зморшок, які починають нагадувати про себе))

Veleta Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Цитата Ridina ()
Ви правильно говорите, ми самі повинні стежити за собою, оскільки молода конкуренція невблаганно підростає)) Я, наприклад, на весну завжди проходжу курс масажу і курс у косметолога. Масажами і маслами підтягую шкіру свого тіла, а у косметолога проводжу чистку обличчя і мімічних зморшок, які починають нагадувати про себе))
Я теж такої думки - догляд за собою має бути постійним. У мене чудова косметологиня, вона сама підбирає професійну косметику, яка мені підходить, і за потреби рекомендує сеанси масажу або інші косметологічні процедури. Все на вищому рівні, а ціни доступні.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: