Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Жіночий журнал догляд за тілом
flor Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Завдяки журналу "Жіночий журнал догляд за тілом" я нарешті почала займатися вправами, які називаються "Фітнес для домогосподарки", що дійсно спалюють жир.

Malinna Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
догляд за тілом на совісті кожної дівчини, щоденний

hankor Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Мені подобається займатися бодіфлексом.
Додано (23.11.2015, 21:37)
---------------------------------------------
тіло відразу стає підтягнутим

Homa Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Для зовнішності потрібна мотивація. Головне, дівки, це не задовольнятися тим, що маємо. Дуже багато хто з нас після весілля перестає за собою стежити. А потім дивуємося, чому чоловік пішов наліво. А нічого було перетворюватися на жирну корову!

Builfy Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
не задовольнятися тим що маємо це одне, але якщо запустила себе, то тут тільки профі допоможуть, в плані видалення зморшок, ясно, що потрібно було стежити за шкірою змолоду, але куди діватися, якщо упустила момент, я зважилася на ін'єкцію краси, за прикладом подруги, їздила в клініку goldlaser, переживала, щоб усе пройшло добре, а виявилося все швидко й практично безболісно, хочу періодично повторювати процедуру і тільки до свого лікаря Марини Григорівни Голибіної...

Тіхан Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Як не крути ми все одно любимо насамперед очима)) тому дівчатам у цьому плані складніше ніж нам, нам головне бути не гіршими за мавпу))

Crampus Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Ну на те ми й чоловіки) у мене дружина теж особливо перед літом починає займатися всім чим тільки можна і приводити себе до ладу перед літнім сезоном))

Ridina Повідомлення # 8
одеський форум
Сержант
Цитата Malinna ()
догляд за тілом на совісті кожної дівчини, щоденний
Ви правильно говорите, ми самі повинні стежити за собою, оскільки молода конкуренція невблаганно підростає)) Я, наприклад, на весну завжди проходжу курс масажу і курс у косметолога. Масажами і маслами підтягую шкіру свого тіла, а у косметолога проводжу чистку обличчя і мімічних зморшок, які починають нагадувати про себе))

vdowencko Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
Цікавий журнальчик

Veleta Повідомлення # 10
одеський форум
Сержант
Цитата Ridina ()
Ви правильно говорите, ми самі повинні стежити за собою, оскільки молода конкуренція невблаганно підростає)) Я, наприклад, на весну завжди проходжу курс масажу і курс у косметолога. Масажами і маслами підтягую шкіру свого тіла, а у косметолога проводжу чистку обличчя і мімічних зморшок, які починають нагадувати про себе))
Я теж такої думки - догляд за собою має бути постійним. У мене чудова косметологиня, вона сама підбирає професійну косметику, яка мені підходить, і за потреби рекомендує сеанси масажу або інші косметологічні процедури. Все на вищому рівні, а ціни доступні.

AlisFrolova Повідомлення # 11
одеський форум
Сержант
у мене довгий час були проблеми із зайвою вагою, що заганяло мене в неймовірну депресію)
почала худнути, зайнялася фітнесом)
ГОЛОВНЕ дотримуватися порад, щоб не сталося обвисання шкіри
а то це ж проблема жахлива

Арінчик Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Дівчата, зовнішність буде в порядку тоді, коли ми навчимося стежити за своїм здоров'ям. Я ось намагаюся побороти свої шкідливі звички, перейшла на електронні сигарети, купую Рідина для електронних сигарет Sweetest Poison Pink Black Skull без нікотину, зайнялася спортом, стежу за своїм харчуванням. І на зовнішності це дуже позначилося.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: