З якого віку починати навчання дитини?
|
|
Дбайлива | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Я думаю, що чим раніше, тим краще для дитини. Ми ось із дитиною почали вчити букви щойно вона почала говорити, потім намагалися читати, до 4 років уже на всю читали. Дуже допоміг нам із навчальним і розвивальним матеріалом дитячий журнал "Пізнайко". Раджу і Вам)
|
|
| |
MissMarpl | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Що раніше, то краще.
|
|
| |
Дбайлива | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Я думаю, що чим раніше, тим краще для дитини. Ми ось із дитиною почали вчити букви щойно вона почала говорити, потім намагалися читати, до 4 років уже на всю читали. Дуже допоміг нам із навчальним і розвивальним матеріалом дитячий журнал "Пізнайко". Раджу і Вам)
|
|
| |
Тимохіна | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| З трьох можна вчити і читати, і рахувати.
|
|
| |
Порох | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| У 4-5 вони вже все розуміють і здатні сприймати інформацію, що подається дорослими.
|
|
| |
Катана | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Та всі дітки по різному. Почнемо з того, що в них різні інтереси і різний ступінь посидючості. Якщо моя донька любить книжки, може годинами їх гортати, то хрещеник - дуже рухливий хлопчик. Ми почали навчання років з трьох, купили для цих цілей планшет і знайшли масу цікавих програм - доньці дуже подобалися такі уроки разом з мамою і татом.
|
|
| |
Калинушка | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Чим раніше тим краще
|
|
| |
Марька | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата Порох ( ) У 4-5 вони вже все розуміють і здатні сприймати інформацію, що подається дорослими. моя в п'ять навчилася
|
|
| |
Крістіана | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Що раніше, то краще - не зовсім згодна
|
|
| |
Ridina | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Цитата Крістіана ( ) Що раніше, то краще - не зовсім згодна Ну чому ж ви не згодні? Якщо ви не плануєте для дитини подальшого перспективного майбутнього, то, звісно, не варто й заморочуватися. Особисто в нас плани однозначно навчання закордоном, тому ми як почали активно займатися навчанням, так і продовжуємо. Ось у перспективі вже потрапляємо на мовні курси англійської через фірму World-Study, яка надалі влаштує нас до вищого вишу і, сподіваюся, з перспективою роботи та пмж, щоб хоч дитина в люди вирвалася і жила по-людськи, а не виживала!
|
|
| |
Ekmi | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Ridina ( ) Ну чому ж ви не згодні? Якщо ви не плануєте для дитини подальшого перспективного майбутнього, то, звісно, не варто й заморочуватися. Особисто в нас плани однозначно навчання закордоном, тому ми як почали активно займатися навчанням, так і продовжуємо. Ось у перспективі вже потрапляємо на мовні курси англійської через фірму World-Study, яка надалі влаштує нас до вищого вишу і, сподіваюся, з перспективою роботи та пмж, щоб хоч дитина в люди вирвалася і жила по-людськи, а не виживала! Я в цьому плані вас підтримую, тому що плани у нас подібні на навчання, тільки так як ми вихідці з Польщі дитина поїде навчатися туди.
|
|
| |
Джанні | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я раніше дивувалася, коли чула, що навчання починається від самого народження, мені здавалося "як це? адже дитина ще така маленька!". А зараз розумію, що навчання в дитинстві - це правильно обрані брязкальця, колірна гамма і все те, що впливає на її розвиток. З року ми почали купувати доньці книжки за її віком, ну і на своєму прикладі показуємо, що читання - це добре і дуже цікаво.
|
|
| |
Bonya | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Я думаю, що навчати можна вже починати з 3-4 років, цілком нормальний вік. Ну в кожного, звісно, свої заходи виховання тощо.
|
|
| |
Бджілка | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Ми синові купили ноутбук, коли йому виповнилося сім років, до цього він навчався за допомогою книг і всіляких розвивальних матеріалів. Навчати дитину можна з самого народження, для кожного віку є свої програми і методики.
|
|
| |
Lisa5 | Повідомлення # 15 |
Підполковник
| Я думаю з трьох років уже цілком собі можна починати навчання потихеньку
|
|
| |