Чи можна дитині дивитися телевізор?
|
|
Дбайлива | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Звичайно вміру можна, це свого роду також джерело інформації. Але дитину требе по максимуму завантажити, зокрема привчати її до книжечок, можна почати з розвиваючих журналів, зокрема "Пізнайко". Я своїй дитині вже рік виписую, цілком задоволена, а дитина росте ерудитом.
|
|
| |
Teloprimo | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| поки самі ми не відмовимося від телевізора, діти проситимуть його дивитися. якщо в сім'ї ніхто не дивиться, то й дітям це буде не цікаво.
|
|
| |
Manyunya | Повідомлення # 3 |
Сержант
| А там є що дивитися!!!???? Їх від Інтернету не відірвати, ось це проблема
|
|
| |
Ледієс | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Ми нещодавно доньці телевізор купили в її кімнату, але їй уже 14 років, тож я вважаю що раз вважає за потрібне дивитися - хай дивиться. Уроки вона робить швидко, якісно, вчиться добре, вільний час зайнятий різними секціями, а от засинати вона любить під фон - ну то будь ласка! Нехай собі засинає з телевізором, зате не в залі, як раніше, а у своїй кімнаті))
|
|
| |
Узора | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Manyunya ( ) А там є що дивитися!!!???? Їх від Інтернету не відірвати, ось це проблема Це точно! У мене в дитини взагалі нещодавно ситуація неприємна трапилася: Потрапив повз антивіруску якийсь вірус, наробив галасу, запустив купу вклвдок із непристойними картинками. Дитина злякалася, прибігла з криками. Систему перевстановили. От тільки де гарантія, що таке не повториться? і ось дозволяй після такого дитині за компом сидіти(
|
|
| |
tapok | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Узора ( ) Це точно! У мене в дитини взагалі нещодавно ситуація неприємна трапилася:Потрапив повз антивіруску якийсь вірус, наробив галасу, запустив купу вклвдок із непристойними картинками. Дитина злякалася, прибігла з криками. Систему перевстановили. От тільки де гарантія, що таке не повториться? і ось дозволяй після такого дитині за компом сидіти( Так поставте нормальний антивірус, а не безкоштовну какашку. Напевно ж безплатний стоїть?)
|
|
| |
Узора | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата tapok ( ) Так поставте нормальний антивірус, а не безкоштовну какашку. Напевно ж безплатний стоїть?) Порадьте тоді реально хороший. Так, щоб я за дитину не переживала. У нас, звісно, комп не безконтрольно, але я ж тепер просто боюся його взагалі туди пускати(((
|
|
| |
tapok | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата Узора ( ) Порадьте тоді реально хороший. Так, щоб я за дитину не переживала.У нас, звісно, комп не безконтрольно, але я ж тепер просто боюся його взагалі туди пускати((( У мене ДефенІкс стоїть. Жодного разу жодних проблем не було. Мало того, я собі його і на телефон поставив.
|
|
| |
Ерна | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Моєму синові зараз чотири рочки, телевізор дуже обмежено дозволяємо дивитися йому і тільки в нашій присутності. На жаль, я не можу контролювати не нормативну лексику або фривольні картинки по ТБ, хочу якомога довше захищати від них сина. Телевізор встановили тільки в нашу спальню, навіть у вітальні його немає, та й не потрібен він там.
|
|
| |
Ерія | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можна, але обмежена кількість
|
|
| |
Ванда5 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Сучасні телевізори не псують зір, та й висять зазвичай високо. Ми синові не забороняємо дивитися телевізор, ба більше, він висить у його кімнаті, і син може будь-коли вмикати й дивитися вподобані програми. Син - школяр, я вважаю дивно забороняти йому перегляд телевізора. Інша справа, що в нього на це практично немає часу, тільки ввечері.
|
|
| |
Арсеній | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Цитата Дбайлива ( ) Звичайно вміру можна,це свого роду також джерело інформації. Але дитину требе по максимуму завантажити, зокрема привчати її до книжечок, можна почати з розвиваючих журналів, зокрема "Пізнайко". Я своїй дитині вже рік виписую, цілком задоволена, а дитина росте ерудитом. як часто виходить?
|
|
| |
Tytyndra | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Телевізор телевізору - різниця. Якщо кримінальну хроніку, то однозначно ні. А ось зайняти мультиками або пізнавальними програмами - дуже навіть можна
|
|
| |
IvetteJones | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Дуже цікаво. Дорослим можна, а дітям не можна? Вони - такі самі люди. Якщо забороняти дитині дивитися телевізор, припустімо, довше години на день, то й собі забороните. Про здоров'я всім треба дбати. Усе робимо тільки підкріплюючи своїм прикладом! Інакше тільки заздрість і образу в дитини сформуєте.
|
|
| |
Anjet | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Цитата IvetteJones ( ) Дуже цікаво. Дорослим можна, а дітям не можна? Вони - такі самі люди. Якщо забороняти дитині дивитися телевізор, припустімо, довше години на день, то й собі забороните. Про здоров'я всім треба дбати.Усе робимо тільки підкріплюючи своїм прикладом! Інакше тільки заздрість і образу в дитини сформуєте. згодна!
|
|
| |