Чи можна дитині дивитися телевізор?
|
|
Дбайлива | Повідомлення # 1 |
 Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Звичайно вміру можна, це свого роду також джерело інформації. Але дитину требе по максимуму завантажити, зокрема привчати її до книжечок, можна почати з розвиваючих журналів, зокрема "Пізнайко". Я своїй дитині вже рік виписую, цілком задоволена, а дитина росте ерудитом.
|
|
| |
Узора | Повідомлення # 2 |
 Рядовий
| Цитата Manyunya (  ) А там є що дивитися!!!???? Їх від Інтернету не відірвати, ось це проблема Це точно! У мене в дитини взагалі нещодавно ситуація неприємна трапилася: Потрапив повз антивіруску якийсь вірус, наробив галасу, запустив купу вклвдок із непристойними картинками. Дитина злякалася, прибігла з криками. Систему перевстановили. От тільки де гарантія, що таке не повториться? і ось дозволяй після такого дитині за компом сидіти(
|
|
| |
tapok | Повідомлення # 3 |
 Рядовий
| Цитата Узора (  ) Це точно! У мене в дитини взагалі нещодавно ситуація неприємна трапилася:Потрапив повз антивіруску якийсь вірус, наробив галасу, запустив купу вклвдок із непристойними картинками. Дитина злякалася, прибігла з криками. Систему перевстановили. От тільки де гарантія, що таке не повториться? і ось дозволяй після такого дитині за компом сидіти( Так поставте нормальний антивірус, а не безкоштовну какашку. Напевно ж безплатний стоїть?)
|
|
| |
Узора | Повідомлення # 4 |
 Рядовий
| Цитата tapok (  ) Так поставте нормальний антивірус, а не безкоштовну какашку. Напевно ж безплатний стоїть?) Порадьте тоді реально хороший. Так, щоб я за дитину не переживала. У нас, звісно, комп не безконтрольно, але я ж тепер просто боюся його взагалі туди пускати(((
|
|
| |
tapok | Повідомлення # 5 |
 Рядовий
| Цитата Узора (  ) Порадьте тоді реально хороший. Так, щоб я за дитину не переживала.У нас, звісно, комп не безконтрольно, але я ж тепер просто боюся його взагалі туди пускати((( У мене ДефенІкс стоїть. Жодного разу жодних проблем не було. Мало того, я собі його і на телефон поставив.
|
|
| |
Арсеній | Повідомлення # 6 |
 Рядовий
| Цитата Дбайлива (  ) Звичайно вміру можна,це свого роду також джерело інформації. Але дитину требе по максимуму завантажити, зокрема привчати її до книжечок, можна почати з розвиваючих журналів, зокрема "Пізнайко". Я своїй дитині вже рік виписую, цілком задоволена, а дитина росте ерудитом. як часто виходить?
|
|
| |
Anjet | Повідомлення # 7 |
 Рядовий
| Цитата IvetteJones (  ) Дуже цікаво. Дорослим можна, а дітям не можна? Вони - такі самі люди. Якщо забороняти дитині дивитися телевізор, припустімо, довше години на день, то й собі забороните. Про здоров'я всім треба дбати.Усе робимо тільки підкріплюючи своїм прикладом! Інакше тільки заздрість і образу в дитини сформуєте. згодна!
|
|
| |
Ksenya | Повідомлення # 8 |
 Лейтенант
| Цитата IvetteJones (  ) Дуже цікаво. Дорослим можна, а дітям не можна? Вони - такі самі люди. Якщо забороняти дитині дивитися телевізор, припустімо, довше години на день, то й собі забороните. Про здоров'я всім треба дбати.Усе робимо тільки підкріплюючи своїм прикладом! Інакше тільки заздрість і образу в дитини сформуєте. Дорослим можна курити і вживати алкоголь - дітям не можна. Дорослим можна водити машину - дітям не можна.
Є мільйони речей, які можна робити дорослим, але не дітям. Вони теж ущемляють права дітей?
|
|
| |