День народження у свекрухи. А що даруєте Ви?
|
|
Пошта | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| А Ви любите робити подарунки свекрусі? Якщо так, то які?
|
|
| |
Uuuu | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Люблю дарувати подарунки всім) І свекрусі зокрема... нещодавно подарували їй матрац, який замовляли на matrason. Вона вдячна нам безмірно, для спини в її віці ортопедичний матрац просто незамінний!
|
|
| |
Richmond | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| У нас зі свекрухою непогано склалися стосунки. Чоловік поїхав за кордон, і ми тепер із нею спілкуємося частіше, ніж раніше. Але телефон у неї дуже старенький, батарея зовсім не тримає. Тому як подарунок думаю пошукати смартфон із бюджетних моделей.
|
|
| |
Антоніна | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Я своїй тільки на свята і дні народження дарую подарунки. Може, якби жили в одному місті, то й частіше б дарувала.
|
|
| |
Королек | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я нещодавно своїй подарувала на ДР хлібопічку, залишилася задоволена.
|
|
| |
Фонтан | Повідомлення # 6 |
Майор
| У мене дружина завжди знає, що свекрусі подарувати, якось між рядків вона це чує, а потім купує.
|
|
| |
Metr | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| У мене свекруха молода ще. Я їй спокійно вибираю в подарунок одяг на свій смак і їй завжди подобається дуже. Нещодавно купила їй сукню на yomoyo вона її носить частенько, приємно дуже)
|
|
| |
Nasar | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Цитата Королек ( ) Я нещодавно своїй подарувала на ДР хлібопічку, залишилася задоволена. побут. техніка, як на мене, найзаїждженіший подарунок для свекрухи) хоча і начебто найпопулярніший, судячи з того, що тут пишуть. Дружина на ДР 2 місяці тому подарувала парфуми Agent Provocateur Petale Noir, на минулий ДР мультиварку. Тещі подарував путівку до Туреччини на 10 днів наприкінці серпня, розглядав ще щось із біжутерії як варіант, але ціни захмарні зараз через курс
|
|
| |
Lorenz | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дарувала парфуми, гаманець, сумочку. Вона була в захваті))
|
|
| |
Орхідея | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Звичайно щось істинно жіноче дарувати, але не кухонне. Обов'язково квіти, з досвіду вже знаю що краще замовляти доставкою - вони репутацією дорожать і тоді свіжі будуть точно. Дамі у віці ромашки не підійдуть, а ось букет заморських високих троянд
|
|
| |
Metr | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Свекруха моя найкраща подруга!
|
|
| |
Uuuu | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Я подарувала їй сукню вечірню. У жінки завжди має бути хоча б одна сукня для торжества. Ми з нею разом вибирали в нашому lanovale Додано (08.07.2015, 14:24) ---------------------------------------------
Цитата Metr ( ) Свекруха моя найкраща подруга! а як це з подарунком пов'язано?)))
|
|
| |
Malinna | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| востаннє подарувала горщик для квітів
|
|
| |
AlisFrolova | Повідомлення # 14 |
Сержант
| я завжди зазвичай дарую посуд, можна також купити що-небудь з одягу або ж аксесуарів)
|
|
| |
Kykysik | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| А ми завжди даруємо те, що вона замовляє, і нам добре і їй відмінно)
|
|
| |