Чи всі чоловіки "козли"?
|
|
Ira_Litvinenko | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Привіт. Мене звуть Іра і мені 18 років. Хочу розповісти Вам історію життя свою історію. Я народилася в повноцінній родині. До 13 років мені здавалося, що світ прекрасний і ідеальний. Але мої батьки розлучилися і мої погляди на життя категорично змінилися. Причина розлучення полягала в тому, що мій батько був наркоманом. Я зрозуміла, що всім, що у мене є, я зобов'язана своїй матері. Їй було дуже важко жити з моїм батьком і вона робила це виключно заради мене. Я її шалено люблю і на той момент дуже хотіла для неї щастя. Через два роки вона вийшла заміж вдруге. Я скептично ставилася до вітчима, але щастя в очах моєї матері змушувало мене поступово змінювати до нього ставлення, і згодом я почала вважати його частиною своєї сім'ї. Одного дня, через рік їхнього спільного життя, я дізналася, що мама вагітна. Ця новина вразила мене до глибини душі. У мене з'явився брат, якого я люблю більше за життя. Здавалося, ідеальнішої сім'ї, ніж наша, годі й шукати. Але мій вітчим зраджував мамі зі своєю співробітницею і пішов до неї. Кинув свою дружину, дитину, не платив аліменти. Це був дуже сильний удар для всіх. Мама пів року була на андидепресантах, влаштувалася на роботу, з малюком тепер сидить няня. На даний момент моя сім'я складається з двох осіб. Це моя мама і мій брат. Це найдорожчі для мене люди. І я щиро не розумію, чому вони страждають. Чому моя мати, якій 37 років, яка має чудовий вигляд, важить 50 кг, для якої сім'я завжди була на першому місці, яка все робила для своїх чоловіків, зараз залишилася одна. Без підтримки, без чоловіка, без подруг. Чому мій брат, який взагалі і в чому не винен, повинен зараз рости без батька. Напрошується питання; всі чоловіки такі безсовісні й безсердечні? Я щиро хочу, щоб моя мама знайшла собі супутника життя. Який просто зробив би її щасливою. Чи може й не варто намагатися? Бо якщо її ще раз хтось образить, я собі цього ніколи не пробачу. Може, нерозумно, що я пишу про це сюди. Але якщо хтось порадить мені вихід із ситуації, що склалася, я буду дуже вдячна. Спасибі, що дочитали до кінця. Будьте щасливі...
|
|
| |
KristinaZ | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Добрий день. Відповіла Вам особистим повідомленням. Додано (22.08.2015, 18:56) --------------------------------------------- Добрий день. Відповіла Вам особистим повідомленням.
|
|
| |
Антоніна | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Більшість - це відповідь на запитання. Вашій мамі бажаю жіночого щастя - якщо їй судилося Долею зустріти порядного чоловіка, то так і станеться. А Вам, Ірочко, бажаю терпіння й удачі.
|
|
| |
Elesaveta1 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Кріпіться. На жаль, більшість чоловіків дозволяє собі непростиме просто тому, що їм все одно, ніж нашій тендітній, вразливій жіночій душі, яка не може дати відсіч...
|
|
| |
Паула | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Складне питання. Але правда гірка - більшість чоловіків саме такі
|
|
| |
montana17 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Найбільше у світі виховуються егоїсти. Тому потрібно або самому таким ставати, або змиритися...
|
|
| |
Zabavnaya | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| дівчатка козел може бути тільки в козлихи. Вони як дітки, як виховаєш такими й будуть, тож це все через нас.
|
|
| |
Roksana | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Усі козли крім свого коханого))
|
|
| |
Светик1 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Я свого чоловіка підозрювала в зраді, ревнувала, влаштовувала сцени, йому все це набридло, і він самостійно вирішив пройти тест на поліграфі, щоб довести мені, що я не права і даремно йому не довіряю. І на моє велике щастя і здивування виявилося, що мій чоловік порядний і вірний чоловік, і я даремно його підозрювала. І такі чоловіки бувають теж.
|
|
| |
avtoforma | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Привіт дівчата, є і нормальні мужики.Головне знайти
|
|
| |
JobsIQ | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| згодна
|
|
| |
Mihoo | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Ви робите вибір молодої людини, потім вас кидають і своєї провини в цьому не бачите
|
|
| |
Rozetta | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Не дивлячись ні на що потрібно боротися за своє щастя і ніколи не миритися з такою долею!
|
|
| |
ira19840 | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Не вважаю, що всі чоловіки козли. Найчастіше ми просто притягуємо те, у що віримо.
|
|
| |
Емпера | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Згодна. За все моє життя мені ніколи не траплялися чоловіки такої категорії. Нинішній чоловік балує, дозволяє купувати все, що мені подобається, зараз ось обираю планшет, причому не за ціною, а за своїми уподобаннями. Я теж багато роблю для нього і вважаю, що такі стосунки - нормальні. Бувало, що мені не підходив чоловік за характером, так само як і я йому, але ніхто нікому ніколи не робив капостей.
|
|
| |