Чи всі чоловіки "козли"?
|
|
Кайл | Повідомлення # 16 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| хороший варіант
|
|
| |
Vladlen93 | Повідомлення # 17 |
Підполковник
| а ні!
|
|
| |
Анечка89 | Повідомлення # 18 |
Сержант
| .............
|
|
| |
Polinka | Повідомлення # 19 |
Лейтенант
| Цитата Емпера ( ) Згодна. За все моє життя мені ніколи не траплялися чоловіки такої категорії. Нинішній чоловік балує, дозволяє купувати все, що мені подобається, зараз ось обираю планшет, причому не за ціною, а за своїми уподобаннями. Я теж багато роблю для нього і вважаю, що такі стосунки - нормальні. Бувало, що мені не підходив чоловік за характером, так само як і я йому, але ніхто нікому ніколи не робив капостей. У мене теж усе в цьому плані, слава Богу, добре. Чоловік балує хоча б іноді квіточками. Якось приніс золоту каблучку (знайшов її, гуляючи з собачкою))) Весело, звичайно ) Але якось приніс сертифікат на тайський арома-масаж у Сіам Тай Спа. Приємно було дуууже. Так що, для мене мій чоловік - найкращий
|
|
| |
Соколочка | Повідомлення # 20 |
Рядовий
| Рекомендую почитати сайт історії зрад, там дуже багато різних життєвих і повчальних історій.
|
|
| |
Ljusinda | Повідомлення # 21 |
Рядовий
| Бувають, звісно, рідкісні, але є і нормальні чоловіки.Усіх же не можна під одну ниточку...
|
|
| |
shevchenko87 | Повідомлення # 22 |
Рядовий
| Автор, Ви вже апріорі ставитеся до всієї чоловічої статі з обережністю і недовірою. У Вас є привід, але налаштуйте себе на іншу хвилю. Так, таких більшість, але є й гідні чоловіки. І, можливо, Вашій мамі судилося пов'язати своє життя з двома козлами, щоб потім цінувати гідного чоловіка, який їй зустрінеться. І вже тим паче не потрібно боятися, що і Вам так не пощастить у житті.
|
|
| |
Nila-O | Повідомлення # 23 |
Лейтенант
| Все дуже відносно, немає одних стандартів для всіх, всі козли якоюсь мірою, так само як і жінки стерви, якщо довести))
|
|
| |
Darinka2107 | Повідомлення # 24 |
Рядовий
| Чоловік козел тільки в тому випадку, якщо жінка йому це дозволяє. Потрібно дати чоловікові зрозуміти, що йому потрібна і він не має права ображати тебе або принижувати
|
|
| |
Victor070 | Повідомлення # 25 |
Підполковник
| Так
|
|
| |