Шкіряні лосини
|
|
MissMarpl | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Як ви вважаєте, носити обтислі лосини зі шкіри, це дуже вульгарно? З одного боку мені подобається, з іншого мені здається, що я буду схожа на підлітка-металіста. Не можу зважитися на покупку.
|
|
| |
TheRoad | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Підіть у магазин і поміряйте, подивіться на себе в дзеркало, сфотографуйтеся, покажіть друзям. Потім вирішіть.
|
|
| |
Homa | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Цитата MissMarpl ( ) Як ви вважаєте, носити обтислі лосини зі шкіри, це дуже вульгарно? З одного боку мені подобається, з іншого мені здається, що я буду схожа на підлітка-металіста. Не можу зважитися на покупку. Пішло боятися одягнути нормальні пристойні речі, ось що пішло. Леопардові точно не раджу купувати, а от прості однотонні чому б і ні? Вони мають цілком культурний вигляд
|
|
| |
Uuuu | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Цитата Homa ( ) Пішло боятися одягнути нормальні пристойні речі, ось що пішло. Леопардові точно не раджу купувати, а от прості однотонні чому б і ні? Вони мають цілком культурний вигляд Якщо правильно носити, то можна і леопардові. Зрозуміло, що їх сильно опошлили, але все ж...
|
|
| |
kast | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| мені більше подобаються жіночі легінси вони більш модні ніж шкіряні лосини
|
|
| |
TheRoad | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| леопардовий вже дуже не вигідно виглядають, аля 90-ті
|
|
| |
Malinna | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| з леопардовими ви, звісно, перебільшуєте, все таки потрібно вміти віддавати данину минулій моді, відпустити і попрощатися. Зараз самий писк моди це шкіряні легінси, особливо стьобані зараз в пріоритеті, тому що новинка, мабуть, у мене такі, виглядають дуже круто і за якістю відмінні, написано екошкіра, ношу вже місяць, задоволена...
|
|
| |
рибка | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Цитата MissMarpl ( ) Як ви вважаєте, носити обтислі лосини зі шкіри, це дуже вульгарно? З одного боку мені подобається, з іншого мені здається, що я буду схожа на підлітка-металіста. Не можу зважитися на покупку. можна підібрати лосини зі вставками шкіри, і, звісно, міряйте модель, щоб потім вони не валялися, але краще легенси, звісно, для мене цей варіант більш підходящий
|
|
| |
Тіхан | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| не обов'язково повністю шкіряні, можна зі шкіряними вставками, має цікавий вигляд
|
|
| |
Crampus | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| це скоріше якийсь байк стиль, чи що, по-моєму вульгарно це якщо ОБ не дає змоги гарно обтягнути, а якщо ОБ мініатюрні, то в принципі все пасує
|
|
| |
Builfy | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| у мене лосини є і шкіряні, і зі шкіряними вставками, виглядають абсолютно нормально, і не вульгарно, це ще залежно від того, з чим їх порівнювати. Подобаються мені такі моделі, я як побачила в магазині їх Pradam, вирішила все, Хочу! А ціна їх 195 грн., швидко організувала збір ростовки, через тиждень викупили і тепер я в них красуюся...
|
|
| |
Vladlen93 | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| так нормас)
|
|
| |
Анечка89 | Повідомлення # 13 |