Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Шкіряні лосини
MissMarpl Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Як ви вважаєте, носити обтислі лосини зі шкіри, це дуже вульгарно? З одного боку мені подобається, з іншого мені здається, що я буду схожа на підлітка-металіста. Не можу зважитися на покупку.

Homa Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Цитата MissMarpl ()
Як ви вважаєте, носити обтислі лосини зі шкіри, це дуже вульгарно? З одного боку мені подобається, з іншого мені здається, що я буду схожа на підлітка-металіста. Не можу зважитися на покупку.
Пішло боятися одягнути нормальні пристойні речі, ось що пішло. Леопардові точно не раджу купувати, а от прості однотонні чому б і ні? Вони мають цілком культурний вигляд

Uuuu Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
Цитата Homa ()
Пішло боятися одягнути нормальні пристойні речі, ось що пішло. Леопардові точно не раджу купувати, а от прості однотонні чому б і ні? Вони мають цілком культурний вигляд
Якщо правильно носити, то можна і леопардові. Зрозуміло, що їх сильно опошлили, але все ж...

рибка Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Цитата MissMarpl ()
можна підібрати лосини зі вставками шкіри, і, звісно, міряйте модель, щоб потім вони не валялися, але краще легенси, звісно, для мене цей варіант більш підходящий

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: