А чого Вам не вистачає в цьому житті?
|
|
Пошта | Повідомлення # 1 |
 Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Чи є такі, кому нічого побажати? Як змінилися Ваші життєві пріоритети останнім часом?
|
|
| |
Антоніна | Повідомлення # 2 |
 Лейтенант
| Цитата Пошта (  ) Чи є такі, кому нічого побажати? Як змінилися Ваші життєві пріоритети останнім часом? мої життєві пріоритети змінилися кардинально. Якщо раніше я працювала в офісі і про іншу роботу не думала зовсім, то кілька місяців тому звільнилася. Не захотіла терпіти знущання нової директриси. Відчула себе вільною людиною, знайшла віддалену роботу контент-менеджера і побачила нові перспективи для розвитку. Тепер нічого іншого й не бажаю - я сама собі господиня, роботу розподіляю так, як мені зручно, ніхто мною не зневажає й оплату отримую в рази більшу, ніж в офісі. Єдине, про що шкодую - навіщо стільки часу втратила?
|
|
| |
Антоніна | Повідомлення # 3 |
 Лейтенант
| Цитата Uuuu (  ) Спокою не вистачає. І миру. цього зараз не вистачає, по-моєму, кожному.
|
|
| |
КаринаКолесник | Повідомлення # 4 |
 Сержант
| І миру, і грошей
|
|
| |
Senesy | Повідомлення # 5 |
 Сержант
| А мені завжди і всього вистачає Нічого на життя скаржитися і бога гнівити.
|
|
| |
Гаяна5 | Повідомлення # 6 |
 Рядовий
| Часу  От якби можна було б не витрачати час на сон, а підзарядитися енергією в цей час, займаючись своїм улюбленим хобі! Я б багато читала. Мені дуже не вистачає часу для читання, максимум пару годин на день можу виділити. А цього мало.
|
|
| |
Радміна | Повідомлення # 7 |
 Рядовий
| Цитата Senesy (  ) А мені завжди і всього вистачає Нічого на життя скаржитися і бога гнівити. Повністю згодна)
|
|
| |
Ванілька | Повідомлення # 8 |
 Рядовий
| Скиглити ніколи не можна, а ось бажати і мріяти - дуже корисно
|
|
| |
minnisa | Повідомлення # 9 |
 Рядовий
| Цитата Ksenya (  ) Потрібно навчитися мати внутрішній спокій, це важливо, тоді й проблеми по-іншому виглядатимуть, простіше й розв'язніше. Найлегше набути внутрішнього спокою, коли впевнений, що тобі вистачить грошей дожити до зп, нагодувати дітей та оплатити рахунки. Може я по життю і прагматик, але легше, коли впевнений у завтрашньому дні, а не годуєш себе і сім'ю ілюзією благополуччя і сонячною енергією. А мрію я про стабільність. Набридло намагатися вгадати що для нас придумають завтра.
|
|
| |
Veleta | Повідомлення # 10 |
 Сержант
| Цитата hankor (  ) Так, спокою і миру Цілком і повністю згодна....Страшно вперед дивитися.
|
|
| |
Amabile | Повідомлення # 11 |
 Рядовий
| Цитата TaHLomaka (  ) не треба шукати чого бракує - треба радіти тому, що є! правду кажете, так і є
|
|
| |