Стильна біжутерія
|
|
habag34 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Доброго часу доби!
Сьогодні ми поговоримо про актуальні тенденції світу моди, що змінюються досить часто, так само, як і почуття стилю і смаку, які або є і постійно вдосконалюються, або їх зовсім немає. У буквальному сенсі слова в цьому контексті люди діляться на 2 типи.
Завжди приємно дивитися на охайну людину, яка піклується про себе. Адже як не крути, але перша думка про людину складається на основі її зовнішнього вигляду.
Дедалі частіше і частіше на очі почали потрапляти як жіночі, так і чоловічі образи, які можна насправді оцінити по достоїнству. Люди активно почали носити стильні прикраси зі шкіри, часом аксесуари, наприклад, намисто з натуральних каменів, гратимуть одну з ключових ролей у Вашому образі.
Згадуючи жіночі прикраси, варто, звісно, сказати про браслети Pandora, які шалено полюбилися дівчатами всього світу.
Часом легко критикувати чийсь образ, а ось створити свій, воістину унікальний і неповторний, вміють небагато. А тому, хто вміє, хочеться побажати подальшого зростання і успіхів, адже, не забувайте, що прогрес нескінченний.
Наш сайт Інтернет-магазин біжутерії
E-mail : info@brasletoni.com.ua
|
|
| |
MiMiMi | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Симпотичні)
|
|
| |
Антоніна | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Стикалася з біжутерією бренду Пандора. Відгуки тільки відмінні!
|
|
| |
Othoose | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Гарний вигляд.
|
|
| |
juju1002 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Симпатичні. Я випадково натрапила на блог, де описано як правильно підбирати біжутерію під тип зовнішності.
|
|
| |
Masha_model | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я купую біжутерію тільки на XSTYLE.COM.UA перевірено на собі, хороша ціна і незвичайні прикраси. Ось мені коханий на ікстайлі замовив таке колечко гарненьке на 8-березня, я дуже задоволена.
|
|
| |
KalinkaMalinka | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Нещодавно замовляла в інтернет магазині Пуссета. Залишилася дуже задоволена!
|
|
| |
Антоніна | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| погуглите ювелірні фабрики, зазвичай у них є свої магазини. Знаю, що в Харкові така фабрика точно є.
|
|
| |
КаринаКолесник | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Красиві
|
|
| |
Wester | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Класні!
|
|
| |
Рядова | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| А я на Розетці купую набірні браслети charms, просто фанатію від них! Благо, чоловік не проти, щоб більша частина моєї зарплати йшла або на шнурочки, або на частини деталі для браслетів
|
|
| |
Elesaveta1 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Красиві!
|
|
| |
Паула | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Красива біжутерія, є з чого вибрати)
|
|
| |
kvitochka | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| А я Пандору сама збираю. Це дуже просто робиться, потрібні основа для браслета і всякі елементи. Головне основу правильно вибрати
|
|
| |
Натуля81 | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Останнім часом дуже охолола до ювелірки. Подобаються красиві вироби з каменю, дерева, шкіри, але цікавих трапляється дуже мало... хоч самій починай робити, але якось з ідеями в мене не дуже, зробити можу що завгодно, а креативити - проблема. Якщо є гарні ідеї - підкиньте, плиз)
|
|
| |