Наручний годинник
|
|
Veslo | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хочу чоловікові годинник купити, дивлюся тут, є класні. Як Вам такий подарунок?
|
|
| |
Hasb | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Мені Сitizen дуже подобаються. Уже не перший рік з ними, дуже гідний варіант! А як подарунок, кращої альтернативи немає!)
|
|
| |
Veslo | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Придивлятимуся до них! Дякую!
|
|
| |
MiMiMi | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| На krasotastyl є прикольний годинник. Я в подарунок купувала сестрі вона дуже задоволена)
|
|
| |
Othoose | Повідомлення # 5 |
Сержант
| А я зараз вирішив купити собі годинник спортивний з функцією трекера. Хотілося б постійно контролювати пройдений кілометраж, кількість кроків і спалені калорії. Поки що мені сподобався годинник Suunto M5, знайшов його на сайті megashoes . Ця модель поєднує в собі гарний дизайн+необхідні мені функції, за порівняно невеликі гроші.
|
|
| |
Антоніна | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| А я не страждаю такою проблемою, як годинник. У мобільному є - і достатньо.
|
|
| |
Nasar | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| моя точно так само, одягає дуже рідко хіба що як аксесуар, ходить як правило з браслетом на руці. Взяв 2 тижні тому армані скелетони майже за 7 тисяч, виглядають круто) торік взяв копію ulysse nardin механіку, через 2 місяці почали відставати на 30-40 хвилин на день, не раджу. Касіо як по ціна/якість ще більш-менш
|
|
| |
new_ton | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| дарувати годинник - погана прикмета
|
|
| |
JuliaD | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Цитата new_ton ( ) дарувати годинник - погана прикмета А я не вірю в прикмети) Мені здається, що годинник - чудовий подарунок) Я ось подрузі своїй дарувала годинник ще рік тому, то вона його носить із задоволенням щодня) Потрібно підібрати такий, щоб одягати можна було під все)
|
|
| |
Орхідея | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Мені особисто годинник на руці заважає. А ось МЧ носить - для стилю, у нього важкі такі, великі, вже руку накачав)
|
|
| |
Marin0Chka | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| я люблю носити годинник, навіть якщо не дивлюся на нього Додано (29.07.2015, 11:19) ---------------------------------------------
|
|
| |
Ksenya | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| я просто обожнюю годинники, ось зверніть увагу на тих, хто їх носить, образ виходить більш завершений, має гарний вигляд, рука більш вишукана. У мене вони викликають саме такі емоції). Собі ось недавно підібрала нові Casio, ну дуже класно виглядають. До речі, що стосується чоловіків, то завжди звертаю увагу на годинник, думаю, що це один із важливих елементів статусу, і мобільник його ніяк не замінює.
|
|
| |
vorontsovanatulya | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Я годинники не ношу, а ось чоловік без них нікуди, взяв собі справжні швейцарські, річ, звісно, не з дешевих, але воно того варте, мають крутий вигляд, та й, наскільки я розумію, вони не на один рік... я розумію, вони не на один рік.
|
|
| |
kasli | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| я б наголос робив на стильну сорочку більше
|
|
| |
КаринаКолесник | Повідомлення # 15 |