Планшет у школу
|
|
Кайл | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Допоможіть вибрати бюджетний планшет дитині в школу
|
|
| |
Енні | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Подивіться на Розетці, там легко можна знайти бюджетний варіант до двох тисяч. Я торік брала доньці планшет цієї фірми, теж для школи, так він і зараз успішно працює. Міцний, один раз вона його міцно впустила. Навіть не гальмує після падіння.
|
|
| |
Светик1 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Я своїй дитині в школу планшет не даю, нехай вчиться.
|
|
| |
Есмеральда | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| ой ну навіщо ж?
|
|
| |
Свєтік44 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| по-моєму він на ньому не вчиться буде, а гратиметься. я б так і робила
|
|
| |
лілі09 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| а що в школу ми почали вже ходити з планшетами?
|
|
| |
Fenrizshura | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| По-моєму, це вже занадто, дитині в школу планшет. Насамперед їй потрібні підручники і зошити, навіщо ці новомодні штучки? Планшет тільки відволікатиме від навчання.
|
|
| |
Hamen | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| А Ви бачили які зараз програми в школах і скільки взагалі предметів. Тягати таку купу книжок так можна і надірватися взагалі. Я своїй дитині закинула всі книги на планшет і все чудово, планшет і кілька зошитів у сумці.
|
|
| |
IriSSSka | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Потрібно купувати не дорогу техніку, невідомо що в школі може з планшетом статися. У племінника якось упав із третього поверху, тому ми купуємо тепер тільки дешеві.
|
|
| |
Zabavnaya | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Зараз багато шкіл вводять навчання за планшетами, хочуть позбутися книжок і зошитів. Це, звісно, зручно, але зір псувати з самого дитинства якось не хочеться. У нас поки не замінили повністю, але дитині сказали купити, тому ми взяли не новий леново за тисячу гривень. Шкільним вимогам задовольняє, зовнішній вигляд трохи зношений, але яка різниця, аби працював справно. Подивимося, як буде його експлуатувати, а пізніше, якщо що, купимо вже більш хороший і дорогий.
|
|
| |
Ulyan | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Цитата Zabavnaya ( ) Зараз багато шкіл вводять навчання за планшетами, хочуть позбутися книжок і зошитів. Це, звісно, зручно, але зір псувати з самого дитинства якось не хочеться. У нас поки не замінили повністю, але дитині сказали купити, тому ми взяли не новий леново за тисячу гривень. Шкільним вимогам задовольняє, зовнішній вигляд трохи зношений, але яка різниця, аби працював справно. Подивимося, як буде його експлуатувати, а пізніше, якщо що, купимо вже більш хороший і дорогий. Чудова ідея, а то ми теж думаємо, як вчинити, але на інших дошках оголошень продавці не хочуть віддавати під час зустрічі, а в цьому і заковика.
|
|
| |
Vladlen93 | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| На розетці є хороші й недорогі
|
|
| |
Victor070 | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Я своїй дитині в школу планшет не даю, нехай вчиться.
|
|
| |
Трынделкин | Повідомлення # 14 |
Лейтенант
| Цитата Victor070 ( ) Я своїй дитині в школу планшет не даю, нехай вчиться. Ось це правильно! Блін скільки спамерів розвелося, невже модераторів немає?
|
|
| |
Re4ka4 | Повідомлення # 15 |
Сержант
| А навіщо в школу планшет?
|
|
| |