Весілля в Києві
|
|
Fiuman | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Народ, підкажіть - у мене товариш кращий одружитися зі своєю Київською панянкою. Весілля вирішили в Києві робити. Може хтось знає непоганий заклад у Києві, де можна було б замовити відразу всю організацію заходу? Самі розумієте, що зараз кататися до Києва і займатися організацією весілля самому дуже не просто, тому хочеться довірити такий захід професіоналам.
|
|
| |
Sea_lover | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| А щодо закладів, усе залежить від кількості людей. Який у вас бюджет взагалі? Ще знаю гарний магазин із суконь жіночих, ось він, Lanovale називається.
|
|
| |
grinchukmaria | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| У Києві багато хороших весільних агенцій
|
|
| |
Othoose | Повідомлення # 4 |
Сержант
| З останнього де гуляв, це концерт-хол Аллегро. Зал сам по собі дуже великий і місткий. Так само окремо можу відзначити роботу персоналу, на нашому заході все було на вищому рівні. Підтвердити мої слова можуть десятки позитивних відгуків у них на сайті
|
|
| |
Veslo | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Норм, і так можна)
|
|
| |
Mikkasya | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| В алегрохолі можете замовити, ми там ювілей замовляли, все на рівні.
|
|
| |
Wester | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Цитата grinchukmaria ( ) У Києві багато хороших весільних агенцій На ціни їхні подивися зараз
|
|
| |
Nasar | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| ціни зараз скрізь різні тобто залежить конкретно від бюджету, який розраховується на весілля (можна зробити бюджетний варіант просто без дуже яскравого дорогого оформлення залу + заощадити на алкоголі, принаймні сестра так робила). На початку серпня відзначали весілля в Аллегрохолі на 58 осіб із загальним бюджетом 3 тис. $ на все, букет тут kievflowwow вибрали, організацію та оформлення самі вигадували через те, що часу багато було через відпустку
|
|
| |
Vladlen93 | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| сенкс за інфу
|
|
| |
sushko | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Вітаю із серйозним рішенням! Зараз модно виїзні заходи - на природі, в парку, в ботанічному саду. Якщо ви не боїтеся негоди, то можна ризикнути і відсвяткувати весілля за містом. Ми нещодавно на такому весіллі побували - дуже класно відпочили, сподобалося все: від вбрання нареченої до їжі на столі, а особливу увагу хотілося приділити обручкам молодят.
|
|
| |
katrinela | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| молодці правильне рішення
|
|
| |
Ulyan | Повідомлення # 12 |
Сержант
| зараз усі за місто виїжджають, у самому Києві, по-моєму, і місць таких особливо немає. Додано (27.07.2023, 12:42) --------------------------------------------- Ми робили весілля в Соббі клабі. Дуже класний заміський ресторан із територією і можливістю зупинитися на ніч, там номери чудові. Загалом і ресторан не надто дорогий вийшов, але за рахунок того, що було багато гостей, то нам зробили знижку на алкоголь і на меню. Зате довелося витрачатися додатково на план розсадження та іменні картки для гостей, тому що без цього розсілися б неправильно, і хтось залишився б незадоволений.
|
|
| |
Tutiana | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Три мушкетери на виїзді з Києва. Чудовий заклад і тематичний, нудно не буде
|
|
| |
Victor070 | Повідомлення # 14 |
Підполковник
| А щодо закладів, усе залежить від кількості людей. Який у вас бюджет взагалі? Ще знаю гарний магазин із суконь жіночих, ось він, Lanovale називається.
|
|
| |
Tron | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Всім доброго часу доби, моя подруга, коли виходила заміж, запросила ведучого до себе на весілля Руслана Костова вибрала саме його тому, що у нього дуже великий досвід проведення різних свят і весіль зокрема, також їй сподобалося ще те, що всі, у кого він проводив свята, залишали дуже позитивні відгуки про його роботу. До слова кажучи, її весілля Руслан провів на дуже високому рівні, всі були ним дуже задоволені.
|
|
| |