Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Шуби зі штучної лисиці
lalisa Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Колись, у далекому-далекому світі стародавніх печерних людей повівся старий звичай давати притулок шкірі диких анімалів. У нього була практично безвідходна продуктивність: їжа йшла в кулінарний бізнес, і з шкіри шили одяг і покривала, щоб не замерзнути в період лютих фіаско. Тоді виконувати світанок нашої цивілізації, але з часом, незважаючи на появу такого поняття, як престиж, населення намагалися сісти шкуру а м'ясо більш придатне для життя, і, вдягнувши цей пам'ятний подарунок у свої уступ, усім підтверджувати своє старшинство над характером. На спливу подовженого часу нація дуже й т відмовилися з цього звичаю, Шуби зі штучної лисиці коли б навіть же жоден не ходить відносно цькування і не шиє хутряну шубу з добутої тварини, ми, натомість неї, вирушаємо до крамнички і шукаємо коштовне озиме вбрання - натуральну хутряну шубу, - предмет бажання колись печерної, але в теперішній час одночасної людини.

Malinna Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
а я люблю звірів вже краще пуховик

Grane Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Цитата Malinna ()
а я люблю звірів вже краще пуховик
Згодна, звіряток шкода, а пуховики набагато легші, ніж шуби та й дешевші

Charoso Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Мені взагалі здається, що мода на шуби минула, це тільки в колах бомонду панянки міряються ціною своєї нової шубки. Більш приземлені жителі планети Земля обирають пальто або пуховики. Особисто мені подобаються трендові моделі коротких пуховичків, як на . Стильно і практично. До того ж, підійдуть дівчині або жінці практично будь-якого віку.

Polli Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
мені вони не подобаються

Sanny Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий