Потрібна порада
|
|
Глеб85 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Добрий день. Я виховую сина сам, йому 4 роки. У нас немає ні мами, ні бабусі, і мені навіть немає з ким порадитися. Нещодавно у нас виникла така проблема, у сина з'явилася алергія на молоко. А молоко мене дуже виручало в плані годування. Він у мене добре і каші з молоком їв і на ніч завжди пив. Тепер ось зовсім не знаю, як мені бути. Підкажіть, що робити?
|
|
| |
IVAN09 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| У нас та сама проблема з молоком, так не зручно без нього! Я взагалі своє життя без молока не уявляю, а тепер напевно доведеться відмовитися зовсім.
|
|
| |
svetaglovan | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| хочемо записатися на курси з ліберики. багато чули про це і читали, у нас донька погано читає, хоча вже 8 років, до логопеда теж ходили, все добре, може знаєте центр смартум, як там?
|
|
| |
Fifo4ka | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Єдине вірне - не давати нічого, що містить лактозу, дуже вам співчуваю - недорогих альтернатив немає...
|
|
| |
toma53 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Просто відмовитися від молока, іншого виходу немає. Здоров'я дорожче.
|
|
| |
Svetooo | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Зверніться до педіатра, думаю, він має порадити, що робити в цій ситуації.
|
|
| |
Gawerlko | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Спробуйте суміші. Або краще звернутися до дієтолога по допомогу
|
|
| |
MsLera | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| ого, це дуже серйозно
|
|
| |
ОксанаТелеска | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Глеб85 ( ) Добрий день. Я виховую сина сам, йому 4 роки. У нас немає ні мами, ні бабусі, і мені навіть немає з ким порадитися. Нещодавно у нас виникла така проблема, у сина з'явилася алергія на молоко. А молоко мене дуже виручало в плані годування. Він у мене добре і каші з молоком їв і на ніч завжди пив. Тепер ось зовсім не знаю, як мені бути. Підкажіть, що робити? Добрий день. Діагноз алергії поставив лікар чи це Ваші здогадки? Не годуйте молочком. Якщо Вам зручно і виручало - це не означає, що зручно малюкові. Збалансуйте харчування. Якщо у Вас є блендер - супи пюре з м'ясцем легким, не давіть його кашею.
|
|
| |