Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
ВТОМА
Dina87 Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Дівчата, вже не можу терпіти це(
Я вранці ледве встаю з ліжка, на роботі продуктивність на 0, ввечері тільки заходжу додому одразу лягаю спати(
Як позбутися цієї вічної втоми?

YaraOlga Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Можна спробувати лягати раніше, більше проводити часу на свіжому повітрі і попити вітаміни або добавки

Dina87 Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
як же поєднати лягати раніше і гуляти?)

OksanaDt Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Цитата Dina87 ()
Дівчата, вже не можу терпіти це(Я вранці ледве встаю з ліжка, на роботі продуктивність на 0, ввечері тільки заходжу додому одразу лягаю спати(
Як позбутися цієї вічної втоми?
У мене такий стан щоразу на початку весни. Якось після холодної, темної зими взагалі організм працювати відмовляється. Я обов'язково починаю приймати вітамінний комплекс.

СTEPAHUDA Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
У таких станах мені добре допомагають чаї з трав. якщо правильно підібрати травички і пити їх регулярно, то втома поступово відступає.

Оксанамор Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Сама дуже часто стикаюся з цією проблемою, адже гуляти завжди хочеться. А тепер ця робота заважає. Ну я давно себе привчила прокидатися хоч і не виспавшись повністю, але роблю філіжанку кави і вмикаю улюблену драйвову музику і хвилин 40 ще заряджаюся позитивом. І заряд енергії ще на добу.

Rennata Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Цитата Оксанамор ()
Сама дуже часто стикаюся з цією проблемою, адже гуляти завжди хочеться. А тепер ця робота заважає. Ну я давно себе привчила прокидатися хоч і не виспавшись повністю, але роблю філіжанку кави і вмикаю улюблену драйвову музику і хвилин 40 ще заряджаюся позитивом. І заряд енергії ще на добу.
хороша музика

tartaletka Повідомлення # 8
одеський форум
Сержант
це не просто втома. банально, але найпростіше, що може бути, це нестача певних вітамінів.

Lily123 Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Мені здається, багато хто з цим стикається, особливо взимку. Нормуйте сон, вживайте більше вітамінів, гуляйте на свіжому повітрі. Якщо це не допоможе, обстежте головний мозок, раптом проблема серйозніша. Мені діагностували звуження артерії, яка входить у кору головного мозку, від цього було запаморочення і слабкість. Довелося лікуватися, але краще так, ніж мучитися роками. Допомогла лікарка Капінус Ярослава Сергіївна, дуже хороша лікарка, навіть не очікувала, що так пощастить із лікарем. Проблему мою вирішила, але профілактичні заходи сказала не скасовувати. Так що вітаміни і прогулянки після роботи використовувати на регулярній основі!

Svetas Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Дівчата, спорт і прогулянки на свіжому повітрі...

Fergie Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Можливо, це нестача вітамінів. Я Дуовіт п'ю

Kashpo Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Зараз є великий вибір вітамінів. Для початку проконсультуватися з лікарем потрібно. Мені призначали Аквавіт Д3, він водорозчинний і добре засвоюється в організмі. Ціна на нього хороша, дешевше за Аквадетрим.
Додано (20.02.2019, 21:14)
---------------------------------------------
Зараз є великий вибір вітамінів. Для початку проконсультуватися з лікарем потрібно. Мені призначали Аквавіт Д3, він водорозчинний і добре засвоюється в організмі. Ціна на нього хороша, дешевше за Аквадетрим.

MsLera Повідомлення # 13
одеський форум
Рядовий
думаю, потрібно відпочити

Tortik Повідомлення # 14
одеський форум
Рядовий
у відпустку, і робити все собі на втіху

Katrin88 Повідомлення # 15
одеський форум
Рядовий
у мене з початком весни починається цей стан, п'ю вітаміни і намагаюся раніше лягати

• Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук: