Подарунок чоловікові
|
|
Сарма | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Підкажіть ідеї для подарунка коханому чоловікові
|
|
| |
Яра | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я купила для чоловіка Котушку рибальську Lineaeffe Adamite , він у мене завзятий рибалка і до подарунків не для риболовлі ставиться досить холодно. А ця котушка його точно порадує, він дуже хвалив цю модель.
|
|
| |
IriSSSka | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| ну це не універсальний подарунок.
|
|
| |
sushko | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Для рибалки - хороший презент, а якщо чоловік не рибалка, то цей подарунок не підійде!
|
|
| |
andreyЦирк | Повідомлення # 5 |
Сержант
| У будь-якому разі для чоловіка гарним подарунком буде якісний наручний годинник відомих брендів. Ось, наприклад, стильна і розкішна репліка швейцарського годинника "Hublot" , що в перекладі означає "ілюмінатор" Універсальний подарунок для справжнього чоловіка, будь-хто хотів би стати володарем такого хронометра
|
|
| |
Vladlen93 | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Дивіться за його захопленнями
|
|
| |
Todema | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Звичайно, все залежить від захоплень чоловіка. Але існують так само універсальні подарунки. Підійдуть під будь-яке свято і привід. І незалежно чим займається і захоплюється чоловік. Ну а взагалі, якщо ви знайомі з його хобі, то виберіть і подарунок відповідний.
|
|
| |
Паула | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Дивлячись чим ваш чоловік захоплюється. Але універсальним подарунком можуть бути хороші навушники. Музику всі люблять слухати в хорошій якості, та й дуже зручний такий гаджет під час їзди за кермом. Я своєму чоловікові купила бездротові навушники Bluetooth Onyx з пультом управління і мікрофоном. Коштують зовсім не дорого, і якість чудова.
|
|
| |
Ортест | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Подаруйте щось корисне - чоловіки люблять практичні подарунки. Техніку - планшет, наприклад, або мобільний телефон. Якщо бюджет невеликий можна подарувати мангал для пікніка, тим паче скоро сезон почнеться
|
|
| |
місЕлена | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Цитата Сарма ( ) Підкажіть ідеї для подарунка коханому чоловікові Можливо, щось пов'язане з його захопленням? Або якусь корисність для машини.
|
|
| |
AngelaVer | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Підкажіть будь ласка, як підібрати ноутбук?
|
|
| |
Ostina | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Не дарую чоловікові дуже дорогі подарунки на День Народження. Та як і він мені. Відразу домовилися, що такі покупки ми обговорюємо і купуємо так, щоб не нашкодити сімейному бюджету. Ось цього разу я замовила квитки в квест рум в Одесі і ми з чоловіком сходили туди. Це була прелюдія до свята звичайно) А основний подарунок - модна краватка. Чоловік ділова людина і хороша краватка йому завжди буде доречною.
|
|
| |
mini | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Я своєму напоясну сумку подарувала - зручно і красиво.
|
|
| |
Petta | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Зараз важко знайти чоловіка, який би не працював із комп'ютером. Я своєму чоловікові подарувала гарний ультраширокий монітор LG UM58 - тепер і фільми дивитися, і працювати набагато приємніше))
|
|
| |
shevchenko87 | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Сертифікат або квитки на двох на що-небудь цікаве.
|
|
| |