Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Постільна білизна
TaHLomaka Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Буквально кілька місяців тому купила в торговому центрі дуже красиву постільну білизну (виробника точно не пам'ятаю) на етикетці написано 100% бавовна. Все б і нічого, але вже після першого прання зовнішній вигляд білизни трохи зіпсувався, кольори стали менш яскраві, таке враження наче вилиняла ... і за кілька прань білизна перетворилася не зрозуміло на що?! Якась запрана, тканина місцями потягнулася, подекуди нитки вистріпалися... Загалом вирішила я, що наступного разу краще куплю якісну тканину та пошию постільну. Можливо, хтось підкаже, де краще тканину брати: думала, через інтернет дешевше буде, чи все ж таки дивитися на ринку?

Сонячна Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Особисто мені дуже подобається бязь. Але знову ж таки - це справа смаку... Можливо, Вам варто сходити в магазин, помацати тканини й визначитися, що брати...

Сколо Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
А я вже давно вирішила для себе - якщо хочеш красиву і якісну постільну білизну - краще пошити, ніж купувати. По-перше, виходить дешевше; по-друге, за умови купівлі хорошої тканини набагато якісніше.

Декабрина Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Мені дуже подобається постільна білизна з сатину, має гарний вигляд і, якщо зроблена на славу, зовнішній вигляд не змінює протягом тривалого часу. Замовляла кілька років тому на "Розетці" комплект, то користуємося ним постійно і він залишається як новенький.

Kim222 Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
А за скільки брали? Просто теж така історія нещодавно трапилася, але нам цю постільну білизну подарували.

NataLLi Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Цитата Сколо ()
А я вже давно вирішила для себе - якщо хочеш красиву і якісну постільну білизну - краще пошити, ніж купувати. По-перше, виходить дешевше; по-друге, за умови купівлі хорошої тканини набагато якісніше.
Те що на ринку ціни захмарні - це точно, а якість не завжди гідна, на жаль. Ось я теж подумала, напевно спробую пошити постільну білизну. Зайду-но я на сайт, подивлюся асортимент і ціни, і якщо Вам не складно, киньте мені в лічку контакти організатора цього СП.

Нюша Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
І мені, якщо можна

pet Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Постільна білизна Word of Dream Жаккард з вишивкою 200 x 220
Word of Dream - відома англійська ТМ, яка випускає широкий спектр текстильної продукції для дому найвищої якості. Уже понад 10 років тисячі людей в усьому світі є шанувальниками постільної білизни та іншого текстилю для дому торгової марки Word of Dream.

LyizaMona Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Обожнюю нову постільну білизну)))) Щоправда вона зараз коштує цілий статок

Varvara Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий