Чи можна дарувати жінці одяг?
|
|
Metr | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Привіт! У сестри день народження, думаю подарувати їй щось ошатне. Це єдине, що зараз їй необхідно. Підкажіть, що саме краще подарувати і як це зробити? Якщо розмір я і можу дізнатися, то смак її мені не вгадати, найімовірніше.
|
|
| |
Uuuu | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Так нехай вона сама вибере, а ви просто оплатите. Я так і робив. Вона вибрала сукню на lanovale а я просто заплатив за все.
|
|
| |
Adei | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Можна порадитися зі стилістом, хоча річ треба міряти, не фахівцеві взагалі важко вгадати, на кожній людині одна й та сама річ має різний вигляд. Мені, наприклад, сестра дарувала на ДР сукню, так ми з нею обійшли кілька магазинів, поки знайшли підходящу.
|
|
| |
Карамболь | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Крім смаку існує ще проблема того, як одна й та сама сукня сидить на різних людях, наскільки вона личить. Відтак такий подарунок ніяк не обрати без присутності обдаровуваної, інакше не минути повернення чи обміну
|
|
| |
Ksenya | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Дарувати не тільки можна, а й треба )), тільки вибрати краще разом з нею. Бо якщо не вгадаєте або з розміром, або з фасоном, то вийде з подарунка зіпсований настрій.
|
|
| |
anetca | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| А скільки сестрі років буде? Якщо щось ошатне, то можна: красиву класичну сукню або блузу, можна вишиванку.
|
|
| |
Uuuu | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Цитата Ksenya ( ) Дарувати не тільки можна, а й треба ) Згоден
|
|
| |
Murchalka | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Однозначно, МОЖНА !!! Для мене особисто, сукня стала чудовим подарунком ! Я ношу її з величезним задоволенням, а найголовніше, що я не зустріла жодного подібного на перехожих!
|
|
| |
Malinna | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| якщо дівчина кохана, то подарувати їй білизну, це, навпаки, комплімент і відверте зізнання в зацікавленості, важливо, щоб вона була хороша й гарна, я собі нещодавно купила шикарний комплект. І моя порада, обирайте щось із мереживом, дівчаткам це подобається, та й чоловікам дивитися теж
|
|
| |
Фонтан | Повідомлення # 10 |
Майор
| ціна яка
|
|
| |
Nasar | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Цитата Metr ( ) Привіт! У сестри день народження, думаю подарувати їй щось ошатне. Це єдине, що зараз їй необхідно. Підкажіть, що саме краще подарувати і як це зробити? Якщо розмір я і можу дізнатися, то смак її мені не вгадати, найімовірніше. відкрий її гардероб і подивися загалом, які кольори подобаються, що здебільшого носить із трендів тощо, у крайньому разі підіть разом до будь-якого магазу одягу, щоб сама вибрала. Дружині на ДР у вівторок подарував пальто червоне, розглядав як варіант золотий ланцюжок, але ціни зараз захмарні через курс (1 грам 585 проби майже 1 тис. грн)
|
|
| |
lopas | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| в інеті можна знайти цікаві бізнес подарунки
|
|
| |
ElenaFed | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| А Ви не замислювалися щодо жіночих аксесуарів? Наприклад, жіночої сумочки, якщо боїтеся помилитися з кольором, то шкіра-вже як другий сезон у тренді))))
|
|
| |
ГГГешечка | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Речі або білизну можна дарувати тільки знаючи смаки... Подрузі, знайомій можна там рукавички, шарфик...
|
|
| |
Karina911 | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Якщо це така близька людина, що можна їй дарувати одяг, то краще - разом щось купити. Так і час разом проведете і голову не треба ламати про розміри, про "чи сподобається".
|
|
| |