Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Чи можна дарувати жінці одяг?
Metr Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт! У сестри день народження, думаю подарувати їй щось ошатне. Це єдине, що зараз їй необхідно. Підкажіть, що саме краще подарувати і як це зробити? Якщо розмір я і можу дізнатися, то смак її мені не вгадати, найімовірніше.

Uuuu Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Так нехай вона сама вибере, а ви просто оплатите.
Я так і робив. Вона вибрала сукню на lanovale а я просто заплатив за все.

Adei Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Можна порадитися зі стилістом, хоча річ треба міряти, не фахівцеві взагалі важко вгадати, на кожній людині одна й та сама річ має різний вигляд. Мені, наприклад, сестра дарувала на ДР сукню, так ми з нею обійшли кілька магазинів, поки знайшли підходящу.

Карамболь Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Крім смаку існує ще проблема того, як одна й та сама сукня сидить на різних людях, наскільки вона личить. Відтак такий подарунок ніяк не обрати без присутності обдаровуваної, інакше не минути повернення чи обміну  wink

Ksenya Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Дарувати не тільки можна, а й треба )), тільки вибрати краще разом з нею. Бо якщо не вгадаєте або з розміром, або з фасоном, то вийде з подарунка зіпсований настрій.

anetca Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
А скільки сестрі років буде? Якщо щось ошатне, то можна: красиву класичну сукню або блузу, можна вишиванку.

Uuuu Повідомлення # 7
одеський форум
Підполковник
Цитата Ksenya ()
Дарувати не тільки можна, а й треба )
Згоден

Murchalka Повідомлення # 8
одеський форум
Сержант
Однозначно, МОЖНА !!!
Для мене особисто, сукня стала чудовим подарунком ! Я ношу її з величезним задоволенням, а найголовніше, що я не зустріла жодного подібного на перехожих!

Malinna Повідомлення # 9
одеський форум
Лейтенант
якщо дівчина кохана, то подарувати їй білизну, це, навпаки, комплімент і відверте зізнання в зацікавленості, важливо, щоб вона була хороша й гарна, я собі нещодавно купила шикарний комплект. І моя порада, обирайте щось із мереживом, дівчаткам це подобається, та й чоловікам дивитися теж

Фонтан Повідомлення # 10
одеський форум
Майор
ціна яка

Nasar Повідомлення # 11
одеський форум
Підполковник
Цитата Metr ()
Привіт! У сестри день народження, думаю подарувати їй щось ошатне. Це єдине, що зараз їй необхідно. Підкажіть, що саме краще подарувати і як це зробити? Якщо розмір я і можу дізнатися, то смак її мені не вгадати, найімовірніше.
відкрий її гардероб і подивися загалом, які кольори подобаються, що здебільшого носить із трендів тощо, у крайньому разі підіть разом до будь-якого магазу одягу, щоб сама вибрала. Дружині на ДР у вівторок подарував пальто червоне, розглядав як варіант золотий ланцюжок, але ціни зараз захмарні через курс (1 грам 585 проби майже 1 тис. грн)

lopas Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
в інеті можна знайти цікаві бізнес подарунки

ElenaFed Повідомлення # 13
одеський форум
Рядовий
А Ви не замислювалися щодо жіночих аксесуарів? Наприклад, жіночої сумочки, якщо боїтеся помилитися з кольором, то шкіра-вже як другий сезон у тренді))))

ГГГешечка Повідомлення # 14
одеський форум
Рядовий
Речі або білизну можна дарувати тільки знаючи смаки... Подрузі, знайомій можна там рукавички, шарфик...

Karina911 Повідомлення # 15
одеський форум
Рядовий
Якщо це така близька людина, що можна їй дарувати одяг, то краще - разом щось купити. Так і час разом проведете і голову не треба ламати про розміри, про "чи сподобається".

• Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук: